|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  *И на какво място от моето тяло   |  |  | Автор | nyctea (у......) |  | Публикувано | 12.09.07 23:05 |  |  | 

все пак да си направя едно тату??????????, айде, дайте идеи
 от една година се разкъсвам от питанки...

П.П. може би за стотен път чувате този въпрос, но искам и аз да разбера бе хора

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: *И на какво място от моето тяло  [re: nyctea] |  |  | Автор | Last Roman  (PRAEFECTUS URBI) |  | Публикувано | 14.09.07 10:13 |  |  | 

между венериния хълм и пъпа, леко вляво, на мен ми действа доста възбуждащо.

Facta, non verba!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: *И на какво място от моето тяло  [re: Last Roman] |  |  | Автор | nyctea (у......) |  | Публикувано | 14.09.07 12:39 |  |  | 

благодаря, ще помисля

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: *И на какво място от моето тяло
[re: nyctea] |  |  | Автор | Last Roman  (PRAEFECTUS URBI) |  | Публикувано | 14.09.07 14:22 |  |  | 

бе я не си разваляй хубавата кожа с драсканици. какво си наумила да си татуираш?

Facta, non verba!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: *И на какво място от моето тяло  [re: Last Roman] |  |  | Автор | nyctea (у......) |  | Публикувано | 14.09.07 20:23 |  |  | 

отдавна го мисля, но незнам къде точно
 а и да е натока място, където да виждат само избрани

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: *И на какво място от моето тяло  [re: nyctea] |  |  | Автор | Last Roman  (PRAEFECTUS URBI) |  | Публикувано | 15.09.07 02:41 |  |  | 

е, значи на лявата гърда.

Facta, non verba!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: *И на какво място от моето тяло  [re: Last Roman] |  |  | Автор | nyctea (у......) |  | Публикувано | 16.09.07 01:12 |  |  | 

много е меко там бе

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: *И на какво място от моето тяло  [re: nyctea] |  |  | Автор | пeтльo (weirdo) |  | Публикувано | 17.09.07 02:12 |  |  | 

на петата, там няма да се вижда

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: *И на какво място от моето тяло  [re: пeтльo] |  |  | Автор | nyctea (у......) |  | Публикувано | 17.09.07 09:01 |  |  | 

и това е вариант

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: *И на какво място от моето тяло  [re: nyctea] |  |  | Автор | Last Roman  (PRAEFECTUS URBI) |  | Публикувано | 17.09.07 12:09 |  |  | 

на лявата бузка на задника.

Facta, non verba!

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички) |   | 
 |