|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Срам ме е да пиша с тоя ник... |  |  | Автор | Lady Likes Sex (по мъж) |  | Публикувано | 10.12.20 19:10 |  |  | 

.. се оказа... защо така? Верно, че е на 16 години и кара 17, и аз съм била на друг акъл.. и ми се е говорело за секс, а то се оказа, че е само повода да се сберем такива хора... че и книга да се напише...

Ама сега не ми е кофмортно в този ник..  нещо ми стяга чепика... хммм.. не стига че на латиница, ами и на друг език, пък отгоре на това е откровено просташки...  и претенциозен.. само цвета май ми харесва..

Вие удобни ли са ви старите никове, пасват ли ви.. резонират ли ви на съвремието, харесват ли си ви... ? И добре ли е ника да е на българица.. българи сме.

|  |  |  
             |  |  | 

Че какво ти е на ника? Честно, винаги съм харесвал ника ти... Някак си не е нещо което съм свикнал да се казва на глас от жени.
 А за моя, той и без това случайно и несериозно го избрах, така че ми е все тая. Нали има заглавие там някакво...

Ма вий се чудете за какво да се впрегнете значи....

Какво ново вехто при тебе?

Много е трудно да откриеш черна котка в тъмна стая, особено когато котката я няма в стаята!

|  |  |  
             |  |  | 

Ами моят -- "Сладка_лимонка" -- потрес!

Ще го сменям с тиква някаква, нали, така, за по-съвременно

Deep. Enter.

|  |  |  
             |  |  | 

За по съвременно може авокадо, или маракуя.....лимец!

Много е трудно да откриеш черна котка в тъмна стая, особено когато котката я няма в стаята!

|  |  |  
             |  |  | 

Лейдиии, жива да не бях! Сигурно години не съм надзървала в гезесето и ей го(в)на: влазям и на теб попадам - йессс :)! Чуден си ти е никът, но ако ти "убива" - и съкращението бива. LLS като няква деликатна дрога звучи (шегувкам се). Българица, латиница, шльокавица - все тая, сексът е наднационален, надвидов и надвсякакъв. Много ясно, че е само предтекст (пустият му секс) - истинските и платонически* чувства са били движещата наша сила.

*платонически, платонически... па вземат, че обърнат на клатонически

Ай как се радвам да те прочета!

|  |  |  
             |  |  | 

Уаууу!

И аз не влизам почти и какво да видя, нова тема!
 Как си, Лейди? Можеш да си смениш ника на Лейди стил лайкс секс
 Всъщност какво ти пука? Моя ник също е създаден преди 15 години, когато бях все още ученичка във френска гимназия, но това са готини спомени.
 Никове като твоя и много други няма да забравя... Имаше даже някои котараци, фламингоси, ездачки... Демек по-шокиращи

|  |  |  
             |  |  | 

добър си ти е ника - разпознаваем! не е просташки, само по-отворен :)
 за тук си е ОК, ако беше във фейса вече щеше да е неудобно :)))

но ако наистина си се променила и той вече не отговаря на настройките ти- би трябвало да го смениш. ама за кога, в този мъртъв клуб! тамън си ти знаем стария..

и аз започнах тук със друг - Задоволяващ,  ама настройките ми се промениха с течение на времето и съответно никът!

Латиницата на времето беше по-безпроблемна. Сега вече няма значение...

1 боклук мръсотия не прави - така мислиш ти и още 7 200 000 българи !!!

|  |  |  
             |  |  | 

Lady Like Sex

Безсрамно животоутвърждаващ е :) Харесва ми.

|  |  |  
             |  |  | 

Браво, че се повърнахте, сега да нищим секса, от светлината на......достолепните ни възрасти

|  |  |  
             |  |  | 

По-добре нищете как да се върне живота на това място, но се боя, че Киро им еба мощно всички дупки на клубчетата.

Ето че и секс има в темата, на Киро да му го турят манафите.

Ами добре. Виновен съм. За всичко съм виновен... но ме няма!!!

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |