|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Според собствеинте ми наблюдения, жените с които съм бил и са казвали, че са се самозадоволявали, изпитват доста голяма трудност да изпитат оргазъм по време на секс с мен. Няма особенно значение от продължителността, дали е е клиторна или вагинална стимулация.
Та, питането е, имате ли подобен опит? На какво се дължи? Обратимо ли е?
The Age of Austerity
| |
|
Проблема с липсата на оргазъм при жените е проблем на жените с липса на оргазъм. Не се кахъри, мъжете не сме виновни, че природата е ощетила жените по този неприятен начин.
| |
|
е!
Веднъж остане ли жена без оргазъм това е за цял живот!
| |
|
В случая става въпрос, че тези които прекаляват със самозадоволяването успяват да получат оргазъм само чрез него.
The Age of Austerity
| |
|
тва ти казвам. жените са пълни с бъгове - физически и психически. дет се вика - втора ръка хора са. не го мисли, да се оправят.
| |
|
Абе, това е ГЗС, а не клуб за женомразие...
The Age of Austerity
| |
|
ако не ти харесва - у лево
| |
|
Възможно е жените и при мастурбиране да не са стигали бързо до оргазъм. Просто вид сексуалност. Знаем, че е много индивидуално всичко в тази област.
Има го и този момент, че ако дълго време са били сами и са ползвали този начин на задоволяване, после с партньор може да изпитват известни затруднения. Независимо от това, че го харесват/обичат и държат на него.
Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ
| |
|
Обратимо ли е?
Ти сериозно ли?!
Единственото, което трябва да направиш е по подходящ начин да поискаш/помолиш да ти обясни и покаже как го прави. Така и твоят оргазъм ще е гарантиран без да полагаш усилия. А и току виж придобиеш и умения да участваш и в нейния.
| |
|
Това съм го минал успешно също. Като че ли има някакво пресищане на сетивата, което прави оргазма труден или невъзможен. Затова май е необходимо намирането на други тригери.
При един от тези случаи, се оказа, че жената всъщност успя много бързо, когато минахме на анален секс. Беше й за първи път!
Обаче, повече ме интересува психологията, отколкото физиологията.
The Age of Austerity
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|