Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:17 04.05.26 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Облекло и очакваниянови  
Автор furnadzhiev-110571 (някакъв)
Публикувано23.02.16 23:45

Наскоро една по принцип хубава жена ми разказва: "Сложила си бях едни тесни дънки, една прилепнала блузка ..." (Хубава гледка е било - мисля си аз) " ... и през целия път мъжете ме заглеждаха. Стана ми много неприятно - защо трябва да се ръководят от животинското, от желанието?"

Добре бе, девойчета, какво очаквате? Имало е едни 10 % мъже, които не са я заглеждали "животински" ... сещате се кои. Но когато видиш предизвикателно облечена непозната, какво можеш да видиш? Дълбоката душевност, силно развития интелект? Никога не си я виждал преди, как да я приемеш иначе, освен като обект на желание?

Е, има вариант - като творение Божие, но колко от нас са вярващи?

Та да си задам въпроса отново - какви погледи очакват хубавите жени, облечени предизвикателно, когато излязат на улицата?

Тема Re: Облекло и очакваниянови [re: furnadzhiev-110571]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано23.02.16 23:59

Какво предизвикателство съзираш в това, някоя да е облечена в дънки и блузка?! Освен, ако не си виждал жена през последните 10 години. Тогава те разбирам.

Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ

Тема Хубаво ...нови [re: saksun]  
Автор furnadzhiev-110571 (някакъв)
Публикувано24.02.16 00:24

... дефинирай си "предизвикателно", както намериш за добре - клин, къса пола, открит пъп, гол корем, циците отвън (само зърната покрити), прозрачна (буквално) рокля/блузка. Виждал съм клин + сутиеноподобна дрешка.

Не се измъквай ...

Остави конкретния пример, сещаш се какво имам предвид.

Тема Re: Хубаво ...нови [re: furnadzhiev-110571]  
Автор Sarayah (лунно-сребърна )
Публикувано24.02.16 09:57

А не допускаш ли, че една жена може да се облече така за собствен кеф? За да се почувства самата тя вътрешно по-секси, по-готина?

И това да няма много общо с "предизвикването" на когото и да било от другия пол.

Не допускаш ли да си обича тялото, да харесва циците си , да й отива готиното деколте и да си е сложила ей оная , сладката нова блузка, която го подчертава?

Не допускаш ли, че в топлото време например може да й е по-комфортно да сложи по-леки, по-къси дрешки, мини например? И това пак да няма общо с желанието да бъде зяпана?

Бурка ли да си сложи една жена , в чаршаф ли да се увие , че да не ви амбицира толкова първичните инстинкти? Мммм...не...тогава пък ще ви ги амбицира на принципа "кво ли толкова се крие под чаршафа и става ли за ибане"

Нямате угодия, шъ знайш

Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано24.02.16 11:14

Нали ?! .. какво лицемерие само ..

Автор reborn2008 ()
Публикувано24.02.16 13:15

лепкави, вкопчени, похотливи и тук таме погледи на зашеметен глухар в размножителен период...

а тая твойта героиня създава впечатление за кифла заблудена неква, комплексарка.... като изглежда добре и се е наточила кво се възмущава.... ако беше крокодил некъф никой нямаше да я зяпа нито животински, нито неживотински .... аман от честни калудки.... като не иска да я зяпат да си облече някво специално бельо за собствен кеф и да метне нещо неглиже ем ша си се кефи на себе си заради себе си ем няма да събира лепкави погледи.... жена която се харесва не се форсира със специални тоалети....то себе харесването е вътрешна работа, не външна.... пък ако все пак се набива в очи понеже е красива просто приема фактите такива каквито са без псевдо жалби, а на тая явно не и стига самочувствие и внимание от определен обект и най - вече интелект щом го коментира по тоя начин, това че е обективен факт да е външно изглеждаща добре въобще не е условие, че и тя се вижда така...

Тема Re: Хубаво ...нови [re: furnadzhiev-110571]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано24.02.16 14:55

Твоята позната е заглеждана от мъжете, защото е хубава жена. Казал си сам, че тя е такава.
Не събира погледи заради облеклото, което е всекидневно, често срещано. Коя ли жена не слага дънки и прилепнала блуза в днешно време?

Понякога така нареченото ,,предизвикателно облекло" се използва от жени, които не притежават достатъчно външна красота, с цел привличане на хорското внимание. Не бъркай нещата. В такива случаи те будят интерес, но той е с отрицателен знак. Защото дрехите, които са сложили са провокативни сами по себе си, но на фигурите им изобщо не стоят добре.
Давам пример веднага. Онзи ден от метрото слезе момиче с изключително къса пола и обувки с високи, тънки токове. Хората я гледаха. Разбрах защо. По-съвършена буква О, описана от краката, не съм виждала. И най-кривокракият футболист може пасти да яде!

Провокативният начин на обличане не буди възхита, ако не е съобразен с фигурата на жената. С възрастта също. И най-вече - с мястото и събитието, на които се намира носителката на съответния тоалет.

Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: Облекло и очакваниянови [re: pravil_nick]  
Автор tirtirlin (дразнител)
Публикувано24.02.16 14:57

Нали ?! .. какво лицемерие само ..

Ми ! кой порядъчен човек, ще си тури мутка между краката, и ще тръгне по улиците !

Тема Re: Облекло и очакваниянови [re: tirtirlin]  
Автор Baldrian ()
Публикувано24.02.16 19:52

Духовното блондинство удължава физическото брюнетство!
Ruja Karamfilova

Автор asFARas (куче в чекмедже)
Публикувано24.02.16 22:47

Аз нали съм гьон, оня ден говоря по телефона и минава една женичка покрай мен. Облечена небрежно с клинче. Аз съм изключително внимателен в заглежданията, но тоя път слънцето така освети дупето и че просто бях като първия човек. Докато си дам сметка за начина по който изглеждам и вече беше късно. Това дори не беше жена, с която бих си легнал. Просто обстоятелства.
Жените се отказах да ги разбирам. Те самите не могат, какво остава за нас.
Сопа и това е

Temptation hunts us all!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.