Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:44 11.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Импотентно ли е подсъзнаниетонови  
Автор filmfest (темперамент)
Публикувано20.10.15 03:16

Имало една книга според която подсъзнанието може всичко. Ами питам Ви как, ако знаете според подобно учение аз лично да си оплодя многобройните си сексуални фантазии. Или Вие ще кажете, че подсъзнанието е импотентно и за това номера няма да мине. Щото то, какво да Ви кажа една голяма част от мисленето ми през деня е за секс. И защо ли тогава си оставам все с мислите за това, вместо подсъзнанието, което можело всичко да вземе да ми ги осъществи. Вие как мислите? Мислите ли за секс? И подсъзнието Ви удовлетворява ли Ви мечтите?

Тема Стига толкова го мислил секса, почни да го правиш. [re: filmfest]  
Автор dePhil (ястреб)
Публикувано21.10.15 10:52

Подсъзнанието става и потентно, и удовлетворено, когато съзнанието (!) започва да изпълнява желанията и копнежите му.

Иначе става опасно. В лекия случай си изтъркваш линията на живота, в тежкия - психопат.

Междувременно - "имало една книга "... - тази книга има ли си име и автор?

~*~

Тема Re: Импотентно ли е подсъзнаниетонови [re: filmfest]  
Автор FlLerO99 (взгляд КГБ)
Публикувано21.10.15 10:56

Много сложен въпрос зададе. Всъщност аз не мисля за секс, аз го правя едва ли не когато си поискам като при това си избирам и партньорките а не те мен. Обратното означава катастрофа за мен която се е случвала многократно и която едва ли някога отново ще повторя.

Тема Re: Стига толкова го мислил секса, почни да го правиш.нови [re: dePhil]  
Публикувано21.10.15 21:42

За книгата Джон Кехоу "Подсъзнанието може всичко", странно, че не си чувал. Беше много нашумяла. Дори автора идва в България. Цяло течение е в тази насока-транссърфинг на Вадим Зеланд, учението на Норбеков и още много други. Всички те считат, че с мисленето си всеки отделен индивид предизвиква вселената при което и то така както всеки мисли, той така се докосвал до определени линии на живота в самата му действителност, разбираш ли. Иначе ти това, което говориш за подсъзнанието ми звучи доста фройдистки... Иначе аз лично в секса съм, като някоя женка, тоест трябва първо обекта на моята любов да ме пожелае и едва тогава да почна да си свалям дрехите една по една, разбираш ли. Некъв нарцис съм такъв един вид. Но пък това и не ми пречи постоянно да мисля за секс.

Тема Re: Импотентно ли е подсъзнаниетонови [re: FlLerO99]  
Публикувано21.10.15 21:58

Най-силни и отчетливи са сексуалните фантазии от 18-19 годишна възраст до 30-33 години. Нищо чудно през този период да се докоснал до такива махала на вселената, че да изживяваш многобройни сексуално контакти. Ако обаче подсъзнанието не е импотентно в този си случай и сам си предизвикал събитията... Незнам помисли си на какво може да се дължи и да не са само мисли за отмъщение.

Тема Re: Стига толкова го мислил секса, почни да го правиш.нови [re: dePhil]  
Автор lvony333 (....)
Публикувано21.10.15 22:12

Подсъзнанието става и потентно, и удовлетворено, когато съзнанието (!) започва да изпълнява желанията и копнежите му.

Иначе става опасно. В лекия случай си изтъркваш линията на живота, в тежкия - психопат.

ха-ха-ха

- весело! Но и вярно, че съзнанието има силата да случва.

Тема Re: Стига толкова го мислил секса, почни да го правиш.нови [re: lvony333]  
Публикувано21.10.15 23:36

Весело ти е на тебе и не знам точно защо, но според фройдиската теория съзнанието е между чука и наковалнята, между стремленията на инстинктите и морала-резултатът според Фройд е хистерия или невроза.

Публикувано22.10.15 00:22

Нищо подобно, нещата със секса се мерят с икономически аршин а не със вселенски махала и подсъзнателни фантазии. И това важи с тройна сила в България където жените са асексуални, не харесват секса и гледат само материалната изгода от нея.

Тема Re: Импотентно ли е подсъзнаниетонови [re: FlLerO99]  
Публикувано22.10.15 01:22

Какво да ти кажа аз през пубертета имах една, двеж сексуални фантазии едната от които беше с руса жена, а другата с чернокоса. Време след това мечтата ми с русокосата, като че ли се сбъдна. Имах връзка с руса жена и дори визуално доста наподобяваше на фантазираната ми мечта от юношеството. Ние правихме секс на морето, на открито в планината и по паркове и градинки, по хотели и също и у тях. Секс твърде наподобяващ сексуалните ми бленувания през младежта. Сега обаче понеже вече не съм с нея очаквам да ми се случи фантазията с чернокосата...

Публикувано22.10.15 01:36

Сега чак започвам да схващам така както трябва за какво говориш. През 1993та имах по-скоро любовна фантазия за русо момиче и то се появи през есента на следващата година, излязохме на среща през март 1995та, после тя ме отряза и нищо не се получи а опитът ми да се наложи доведе до много лоши последици които настъпиха 10 години по-късно.

Не са се изпълнявали особено много сексуалните ми фантазии от 90те години. И мисля че бъркаш относно връзката на подсъзнанието със вселенските сили, нещата пак повтарям са на съвсем други плоскости - икономическа сила и генотип. Например ако ти или аз разполагахме с 300-400 лева стандарт на ден и имахме перфектната генетика от немски тип мислиш че щяхме да имаме неосъществени сексуални фантазии? Ами не. Реалността е съвсем различна и тъй като жените не ни уважават защото нито сме милионери, нито сме красавци се налага да гледаме на тях като стока защото те сами са се превърнали в стока. Секса е стока, любовта е стока, отношенията са стока, всичко е комерсиално. Ако бяхме красиви и богати те пак щяха да са стока но щяхме да имаме достъп до по-красиви и по-умни, и по-богати от тях.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.