Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:50 16.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема амплитудинови  
Автор bushido (дре ме ми)
Публикувано06.07.15 14:43

напоследък, от няколко месеца насам забелязвам, то не само забелязвам, ами го усещам доста мощно даже, че в периода на овулация и преди цикъл СТРАШНО много ми се прави секс, ама неистово желание за всякакви перверзни и разюздани неща по всяко време денем и нощем ... а извън тоз период почти нямам желание ...

т.е. всичко се е съсредоточило в период от около 1-2 седмици. през другото време повече ме влече да се гушкам, да чета, да се отдавам на духовни занимания

но иначе в споменатия по-горе период е страшно ... дори аз се плаша какви мисли ми идват

да спомена също, че не оставам на сухо, та не това ще да е причината ... щеше да е добре обаче и половинката да има овулация при това да съвпадат като време

Тема Тинови [re: bushido]  
Автор The Stranger (GAME OVER :))
Публикувано06.07.15 23:56

сега какво? Хвалиш ли се, или се оплакваш? Искаш ли да позная, че си около 30-те, после ще ти минат мераците за луд секс.

Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!

Редактирано от The Stranger на 07.07.15 00:07.

Тема Re: амплитудинови [re: bushido]  
Автор impulce (пенлива)
Публикувано07.07.15 00:25

Не виждам нищо смущаващо. Не си сама. Мен ме налягат мръстнишки и греховни сънища по него време.

Но най - хардкор беше докато бях бременна..бях като косатка в последните месеци, но ми се правеше секс неистово. До него време - истински оргазъм насън не бях имала.
Овулациите на половинките (когато ги има - и овуто, и половинките)е добре да съвпадат, да. Ако не - самоналюбването върши известна работа.

Тема Тц ..нови [re: The Stranger]  
Автор borecom (aman of you be)
Публикувано07.07.15 00:29

.. аз залагам на 40+, с тез хормонални клатушкания и мръсницизми.

Слагаме ли бас ?

Тема Re: Тц ..нови [re: borecom]  
Автор impulce (пенлива)
Публикувано07.07.15 00:30

Губиш, Боре. Дай сега 5 лева.

Тема Тц тц тц ..нови [re: impulce]  
Автор borecom (aman of you be)
Публикувано07.07.15 09:28

.. верно ли ? Да е в 30-те мисловно палавата мома .. мче, тя трябва да не си го вади от вси дупки, кви овулации да чака.

Инак за мръсницизмите, ашкоолсун!
Щом на 30 сънува въртележки на грил, натопорчени опръскани фистове и как пада ниско на колене пред омазания гащеризон на случайния работник, с челичените ръце от отсрещния строеж .. брава. Ще бъде огън на 40, щот вече няма само да ги сънува, а и ..

Мдам .. обичам таквиз жени.

Тема Re: амплитудинови [re: bushido]  
Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано07.07.15 09:53

Сподели с половинката всички перверзности дет ти идват на ум. И може да ви съвпаднат "овулациите". Хич не губи време да се плашиш, а действай разюздано.

Тема Re: Тц тц тц ..нови [re: borecom]  
Автор The Stranger (GAME OVER :))
Публикувано07.07.15 11:53

Боре, не познаваш жените. На 40 вече всички мераци и желания за лудории са преминали. Пак правят секс, но не им е толкова важен, а и започват да се замислят дали да направят това или онова, как ще реагира парньора, и дали няма да я помисли за курва... ей такива неща.

Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!

Тема Re: Тц тц тц ..нови [re: The Stranger]  
Автор dolphinclio (Пържолка)
Публикувано07.07.15 12:57

Да бе да - ти какво го казА

По-близо съм до 40 отколкото до 30 и мисля, че притесненията "какво щял да си помисли партньора" съвсем са ми оттекли.

Тема Re: Тц тц тц ..нови [re: The Stranger]  
Автор crazymonkey-126377 (тиха усмивка)
Публикувано07.07.15 13:14

На 40 вече всички мераци и желания за лудории са преминали

Ай стига, бе, Стрейнджи! И изобщо не изхождам от себе си, както повечето хора правят.

Не знам колко пъти съм ти казвала неща за типа жени, с които си си имал работа и защо този тип точно привличаш ...

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.