|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема
|
Нимфоманки или не
|
|
Автор |
Luchezara (свободна птица) |
Публикувано | 25.01.15 22:20 |
|
Аз по принцип не пускам теми. Но сега в името на това да живне клубчето, ще го направя.
В темата на Французойката нейната приятелка, която правела секс 10 пъти седмично беше обявена за "сексуален звяр и нимфоманка, която може само да изтормози мъжа си и да го накара да избяга".
Хора, това е само по 1 път и половина на ден! (Не, че знам как се прави половината.) Е, какво ще кажете тогава за хората, които се обичат и правят секс по няколко пъти на ден?!
| |
|
Това е по веднъж всеки ден и 2 пъти през ден, в продължение на 5 години!
Ти колко хора познаваш, които правят по няколко пъти на ден секс с течение на години? С един и същи партньор?
1 боклук мръсотия не прави - така мислиш ти и още 7 200 000 българи !!!
| |
|
Не съм ги разпитвала, но познавам.
| |
|
Не е май кристална нимфомания това...
Щот доколкото съм информирана....нимфомания е когато не се стига до удволетвореност и затова се иска и търси ...още и още ....
Това за по веднъж и половина на ден си е чистосърдечна непринудена ебливост .....на която аз лично бих завидяла
| |
|
... че са се намерили и ще им завидя малко...
Такава е на любовта мощта,
че възвишава низките неща.
| |
|
и един колега така ми заяви, че правели с жена си всеки ден секс. ама като задълбах малко с въпросите и се оказа че в момента не били правили от 3 седмици!!! поради разни причини нали, но иначе всеки ден !
а на теб даже не са ти го казвали - подозираш го.
както и да е- мани ги другите, да минем на личен опит: - кажи ти дали си имала такива периоди с години?
аз съм имал с по 3-4 пъти средно дневно, ама за седмица.... не с години
| |
|
Имала съм. За период над 10 години. С мъжа ми.
| |
|
Ами добре.
Да смятаме ли по колко дни покрай цикъл е имало почивка?
И сигурно ще е нетактично да попитам - а какво стана с него на 11тата година?
| |
|
Автобиографията си ще я пиша друг път.
Той е жив. И не съм чула да се оплаква. Пък и инициативата беше споделена, не беше едностранна.
| |
|
това е само по 1 път и половина на ден! (Не, че знам как се прави половината.)
как- много просто: започва се в 23.30 и се завършва в 0.30
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
|
|