|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Какво си мисля?
|
|
Автор |
The bad reptile (Крокодил) |
Публикувано | 24.12.14 10:26 |
|
Саксън е прекрасна млада дама с висока ценностна с-ма, да не говорим, че е почитателка на великата Руска класика.
Моля ви , сложете си ръка тна сърцето и признайте, че всичко е от завист!?
Аз лично, Мъжът мечта, просто и правя дълбок поклон!
| |
|
Отново съм абсолютно съгласен с теб, Саксън е истинска жена която няма нищо общо с останалите тук и аз й правя дълбок поклон за морала и ценностната й система!
| |
|
Кроки, обичам те, момко - да си знаеш!
Ръка на сърцето - всичко е от завист, точно така.
Доволен?!?
| |
|
Кой съзнателен мъж не си мечтае за високо морална жена и съотвтно да има същите убеждения и да се държи по същия начин, въпреки изкушенията които възникват?
| |
|
ЗнамЧувствата ни са абсолютно взаимни!И аз много, ама много си те обичам
| |
|
Предлагам да я поканиш на среща - да си пообщувате няколко месеца, и после да ни разкажеш впечатленията си. Първият букет от мен.
Виталите,
Аморална Проклетница
| |
|
Уф, много съм тъп, ама пак си те обичам!
Нали, Душа, все пак мненията ти не са на етническа основа?
Аз съм 1/4 руснак.
| |
|
И аз съм 1/4 руснак или украйнец, това отдавна го знаеш, писал съм хиляди пъти. Ние като че ли сме по-висши и по-извисени от балканските народи че и от много други народи също.
| |
|
Теб ще те поканя на срещаАма лошото е, че нищо повече няма да ни закърпи сърцата
| |
|
Оу... аз притежавам способността да лекувам След срещата с мен, ще срещнеш жената на живота си. И тя няма да е Саксън - повярвай ми.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|