Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:54 04.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Кокошката или яйцето?нови  
Автор valenty (ветеран)
Публикувано13.09.14 15:06

Напоследък се сблъсквам с една чисто според мен мъжка теория/просто съм я чувала предимно от мъже/ , но съм склонна да я използвам на практика,само не знам как да преодолея чисто женските си инстинкти и природа.
Според тази теория началото на една връзка трябва да започне от секса, разбирай от първа среща без много думи проверка на "креватния капацитет" а след това всичко останало.
Та молбата ми е,практикували,мислели и всякакви мнения по този въпрос за да мога да се ориентирам в общата нагласа.
То не ,че не е практикувано ама резерви колкото си щещ!
Просто си търся убедителни доводи така,че да ми е комфортно

Във всяка десятка има нула

Тема Re: Кокошката или яйцето?нови [re: valenty]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано13.09.14 15:55

Не знам дали е теория. По-скоро е някакво рап парче, което са подхванали огромен брой мъже и повтарят до втръсване "Първо да спим. От туй зависи как ще продължим".

Мен, обаче, не ме мързи да обяснявам, че това е пълна глупост. Няма как да разкрия и част от "креватния си капацитет", защото с непознат, хванат от улицата или виртуалното пространство, ще липсва близостта, която имам с мъж, когото познавам като характер, поведение и харесвам като човек. Сексът без грам чувства, не би разкрил нищо от същността ми, не само в сексуално, но и в емоционално-духовно отношение.

Отказвам и това е. Иначе няма да съм аз. А нали въпросът е да ме видят каква съм всъщност. Ами, такава съм. По-скоро чрез отказа ми ще научат нещичко за мен, ще си направят изводи, отколкото като дърво да се строполя в нечие легло само заради шантавата идея.

Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ

Автор urata (юрата)
Публикувано13.09.14 15:56

явно нещо не разбрах, защо още но първа среща и секс...

Но като цяло съм съгласна че връзката започва когато е имало и секс, Е то може и това да е и края . Вече това че си се целунал с някой... хм, не се брои за начало но връзка.
А ако говорим за сериозни отношение... връзката я усещаш още преди да се стигнало даже и до целувка - ама това е друга тема

п.п. много често нещата почват на шега... без нищо особено, уж за кратко, а продължават и се развиват

Тема Re: Кокошката или яйцето?нови [re: saksun]  
Автор valenty (ветеран)
Публикувано13.09.14 16:06

Като те чета, ми се иска да те попитам правиш ли компромис с мъж с който си създала близост,но секса не те удовлетворява?
И другото-какви изводи смяташ,че си правят мъжете за теб?

Тема Re: Кокошката или яйцето?нови [re: urata]  
Автор valenty (ветеран)
Публикувано13.09.14 16:09

Ами конкретно но първа среща.
Уговорката за среща е на база гаранция за секс!
Какво си мислиш за хората било то жени или мъже които правят такава уговорка?

Автор Chromanin (рак пустинник)
Публикувано13.09.14 16:29

Не влизай в чужди схеми. Сексът с непознат може да е много вънуващ ако после никога повече не се повтаря.

Всеки миг, в който не правя това, което желая, не живея, а просто бавно умирам.

Тема Re: Кокошката или яйцето?нови [re: Chromanin]  
Автор valenty (ветеран)
Публикувано13.09.14 16:36

Правилно ли съм разбрала?
Ако се сексиш с непознат ,не трябва после да търсиш близост с него?

Автор saksun (непозната)
Публикувано13.09.14 16:38

Да, бих направила компромис по отношение на секса, стига съответният мъж да ме радва в други направления - да е мил, грижовен, да ме обича и държи на мен. Бих се постарала каквото зависи от мен в сексуалната област да го променя колкото мога. Ще говорим и опитаме да намерим решение на проблема. Аз съм търпелива.

По другия въпрос. Изводите, които са си правили за мен са, че съм сериозна жена, принципна, не съм търсачка на секс и забавления единствено. Забелязала съм, че дори някои мъже започват да ме уважават повече, заради това.

Като каратиста, за когото съм писала. Все едно темата е за него. Това е неговата теория. Иска да идва в София, за да видел как съм в леглото. Аз отказвам всякакво пристигане с тази цел и съм го питала защо не намери друга жена, която би се съгласила. Той ми отговаря "Писнало ми е от фльорци. От самото начало като чух гласа ти, освен че е красив и възбуждащ, разбрах, че си дама и не си от лесните жени. Това ми допада и искам да опитам с теб".

Автор urata (юрата)
Публикувано13.09.14 16:54

тъпо!

Тема Re: Кокошката или яйцето?нови [re: urata]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано13.09.14 16:56

Тъпо и масово.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.