|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
То се вижда че и липсва КУР
|
|
Автор |
dimdebil-200710 (пак така) |
Публикувано | 22.08.14 23:18 |
|
В офиса е драматично... лятото подгря бедрата на самотни служителки и офиса стана трудно за преживяване място... Ревност между една разведена и една дето иска да се разведе... Младежа си има друга драма. Не се живее... Имате ли други идеи освен да взривим офиса?
Путколюбец
Лахудзи и то...Редактирано от dimdebil-200710 на 22.08.14 23:18.
| |
|
Съжалявам, но не виждам по-добра идея от взривяването на офиса. Аман от уруспии.
Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ
| |
|
Дефиницията за уруспия е тази, която не ми пуска... Значи и двете са...
Не, че ги искам ама... все пак е добре е леко да ми се натискат. Тъсим решение преди да взрим офиса. Младежа е заспал... не си заслужава, ебаси.
Путколюбец
Лахудзи и то...
| |
|
Да помислим върху проблемите на младежа тогава, след като има някаква драма около или в него. Той е влюбен в друга ли? Е, нормално е да е заспал по отношение на двете си колежки, значи.
Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ
| |
|
евакуация-все пак е сезона на отпуските....
The best way to find yourself is to lose yourself in the service of others.Mahatma Gandhi
| |
|
....добро време за тройка... просто се пусни на едната, в присъствието на другата ... стига им се дразни... абе, хора не правите ли секс вече... то си мирише на тройка около вас...
Авторът на Илиадата е или Омир, или ако не е Омир, е някой друг със същото име.
| |
|
Толкова ли не ставаш за две!?
| |
Тема
|
Re: То се вижда че и липсва КУР
[re: Dream63]
|
|
Автор |
лахудзи. (пак така) |
Публикувано | 26.08.14 21:20 |
|
Не съм аз... Мога да се оправя с две разгонени курви, но не налитат на мен... всъщност си рутя други... с по-безопасно семейно положение...
Путколюбец
Лахудзи и то...
| |
|
Гласувам за динамита.
Всъщност, лично аз раздавам доста отрезвяващи картони, ако/когато някой от моите вземе да ми турболентира с липса на контрол над хормоналните си дисбаланси. Работи добре.
Вие там шеф нямате ли, или и той/тя е драма(тична)-личност?
~*~
| |
|
Наеба ли ги в крайна сметка?
Extra ecclesiam nulla salus!
Caritatem autem non habuero nihil sum!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|