Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:26 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема "Приятели за секс"нови  
Автор saksun (непозната)
Публикувано17.08.14 12:28

Чудех се къде да сложа тази тема. Освен за ГЗС, става за "Приятели". Може и за клуба на купонджиите, но не ми се струва толкова забавна, колкото сигурно смятат тези, дето са я съчинили. Договор изготвили, че си и вярват как всичко ще е тип-топ вследствие на гениалните правила, дето са въвели.

Имало по-откачени сайтове за запознанства от нашите!

\\\"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.\\\" ЛЕРМОНТОВ

Редактирано от saksun на 17.08.14 12:31.

Тема Re: "Приятели за секс"нови [re: saksun]  
Автор sladunka medunka (pyrvata)
Публикувано17.08.14 13:46

...има резон в тези неща, но не стават за българи... не вярвам да спазят договореностите... хеле пък висящите в сайтове зазапознанства....

Авторът на Илиадата е или Омир, или ако не е Омир, е някой друг със същото име.

Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано17.08.14 14:01

Успокой потресената си душичка с тази

.

И позволи на сърцето си да гори, за да открие тези, които разпалват огъня му. Успех!

Автор Mrany (Мръни)
Публикувано17.08.14 14:03

Като цяло подкрепям всякакъв вид договори с подписи и печати, независимо от тематиката. Като почнеш от даване на пари, та чак до предбрачните.
Само на този договор не разбрах какви са му неустойките, ако не се спазват клаузите му.

И след като се изказах обективно и безпристрастно, нека да довърша, че това за мен е некъв егати и тъпия майтап, поради следните мои възприятия по темата:
-Първо, да правиш секс с някого и да си останете приятели е нещо рядко срещано. Някой от двамата в един момент проявява чувства. Да сте приятели и да прерасне в сексуална връзка /при мене в нещо повече/ - да, случва се често на хората. Но да правите секс и после да си останете приятели само - 1 на 10 000 000.
-Второ, за мен двете неща в един и същ момент са взаимоизключващи се. Демек, приятел само за секс -бляяяк!

-Трето, какъв приятел за секс? ТЕ приятелите имат съвсем друго предназначение.

Изказах се.

Това е моето виждане. Не го налагам на никого. Просто го споделям.

Автор coffeemate ()
Публикувано17.08.14 14:21

приятели за секс- може и е много хубаво даже. обаче това условие- да няма влюбване....братята американци леко са се поунесли... кой може да връчи на сърцето договор с подпис и печат.. а за ревността- това чудо въобще трябва да изчезне от всякакви взаимоотношения. няма по-задушаващо порива на сърцето нещо от ревността. обаче и нея не може да я регулираш с договори. та - излиза, че този сайт е античовешки.
иначе казано- повечето връзки сексуални са все приятели за секс. ако имат общо дете- вече е малко по-различно- станали са родители.

Тема Re: "Приятели за секс"нови [re: Vitalite]  
Автор Mrany (Мръни)
Публикувано17.08.14 14:31

Само дето цитираш суфист мюсюлманин. Не че нещо, лошо няма, аз уважавам и Корана, но по цитати от точно такива "мъдреци" Не се водя. Предпочитам гърците. Те поне са приели християнството.

Тема Re: "Приятели за секс"нови [re: Mrany]  
Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано17.08.14 14:38

Аз съм далеч от "мъдростта".

Цитирам един поет, философ, мистик, мечтател - Човек. И хич не възнамерявам да се ограничавам в рамките на определена религия или пък социална принадлежност.

По темата - приятелството за секс е хубаво нещо.

Автор sladunka medunka (pyrvata)
Публикувано17.08.14 15:20

... а най-добре е, когато си имаш собствена позиция, пък била и тя формирана след дълго четене на чужди мъдри мисли... ерго, подкрепям те напълно за мъдреците

Авторът на Илиадата е или Омир, или ако не е Омир, е някой друг със същото име.

Тема Re: "Приятели за секс"нови [re: sladunka medunka]  
Автор Mrany (Мръни)
Публикувано17.08.14 15:37

Не казвам да не се чете, а се опитвам да обърна внимание на факта, че е суфист, мюсюлманин.
Ако погледнеш мислите му през неговия мироглед, ще ти стане ясно, че неговото творчество е написано по-скоро към мъжете, отколкото към жените, като изключим някоя и друга сладникава лиричност. А ако се и замислиш за Корана и техните възприятия относно живота и любовта, ще ти стане ясно, че точно пък този цитат въобще не се отнася до женското съсловие. В този ред на мисли е не просто тъпо, а направо тъпизъм под нечии женски размисли и страсти да се лепосва в подкрепа цитат с подобен контекст и насоченост. Тва е като манджа с грозде. НЕ само че не убеждава, а по-скоро погнусява.
И тук е времето да спомена, че визирам статията в линка и тъпотията на автора й.

Ето ти един друг цитат, дано да разбереш по-добре думите ми след като го прочетеш:
“Докато душата ми не напусне тялото, аз служа на Свещения Коран; и съм прашинка и пръст по пътя на Пророка Мухаммед (салляллаху алейхи ве селлем)… Ако някой добави към думите ми нещо различно от това, ще се погнуся и от него и от това, което казва ...”

Мевляна Дж. Руми

Редактирано от Mrany на 17.08.14 15:49.

Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано17.08.14 16:02

Е и?

Поезията на Руми е Красота:

Танцувай, когато се разтваряш с гръм и трясък.
Танцувай, когато своята превръзка си разкъсал.
Танцувай насред апогея на борбата.
Танцувай така, че кръвта ти да се превърне в танц.
Танцувай и когато си истински свободен.

А какво са религиите? Какво е Коранът, какво е Библията? Какво послание носят? А?

За да говориш за мирогледът на Руми, е нужно да познаваш творчеството му.

Ще се осмеля да ти препоръчам "Любов" на Елиф Шафак. Тя е жена - много красива жена.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.