Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:29 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Това вярно ли е?нови  
Автор thehuntermuster-57605 (пристрастен)
Публикувано18.07.14 18:22

"...така значи а, нямаше да мислиш за мен и щеше да ме лашкаш по селски, аз да не съм селянка бе ей, аз да не съм някоя простачка или видя че се шегуваме тука на работа на "ма" и давай, тая простата ще я лашкам по селски. Грубиян. За такава ли ме смяташ. А аз очаквам да си мил и нежен и поне веднъж да се сетиш да ми кажеш "миличката ми"."

Историята истинска ли е?

единак, в синьо.

Тема Re: Това вярно ли е?нови [re: thehuntermuster-5760]  
Автор Mrany (Мръни)
Публикувано18.07.14 18:23

За какво иде реч?!

Това е моето виждане. Не го налагам на никого. Просто го споделям.

Автор sladunka medunka (pyrvata)
Публикувано18.07.14 18:54

... ами, незнам... някой, ако знае да се обади... тъпа ми се струва....

Авторът на Илиадата е или Омир, или ако не е Омир, е някой друг със същото име.

Автор saksun (непозната)
Публикувано18.07.14 20:16

Да, може да са реални мисли или думи на някоя жена.
Но какъв е един мъж проличава още преди секса. Ако преди него не е бил мил и нежен, не знам как тя очаква да е такъв при интимното общуване с нея.
Примерно, аз харесвам, когато в определени моменти партньорът действа по-грубичко и "лашка" яко, но грубиянщини и простотии не понасям. Ама последните неща бих видяла много по-рано и те не са свързани с това, дали той от нетърпение и желание по-силно ме е стиснал тук-там, метнал ме е на леглото настървено или ме е шляпнал неочаквано силно и "по селски" по дупето, да кажем.

\\\"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.\\\" ЛЕРМОНТОВ

Тема П.п.нови [re: thehuntermuster-5760]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано18.07.14 20:22

А и мръсотийки да ми шепне понякога, пак не бих се засегнала, нито бих решила, че ме има за простачка. Стига от цялостното му отношение към мен да съм наясно, че не ме смята за такава.

\\\"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.\\\" ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: Това вярно ли е? [re: thehuntermuster-5760]  
Публикувано20.07.14 09:05

Вярно било... Това "Грубиян." ме замисли, но думите са си съвсем истински.

единак, в синьо.

Тема Re: Това вярно ли е?нови [re: saksun]  
Публикувано20.07.14 09:12

Ти нали не правеше секс? Доста са ти изчистени представите за непорочница... :-)

Иначе съм съгласен.

единак, в синьо.

Автор saksun (непозната)
Публикувано20.07.14 11:49

Правя, правя... щом е налице подходящият. И го искам, той мен - също. Свободен е. Обича ме. Верен е.

Автор saksun (непозната)
Публикувано20.07.14 11:51

"Грубиян" може да е казано като шеговито обръщение. С леко кокетство от страна на жената. Зависи.

Тема Re: Това вярно ли е?нови [re: saksun]  
Публикувано20.07.14 11:57

Сериозно?
Колко време отнема процесът по уточняване, в частност на "обича ме" и "верен е"?

единак, в синьо.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.