|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
"...така значи а, нямаше да мислиш за мен и щеше да ме лашкаш по селски, аз да не съм селянка бе ей, аз да не съм някоя простачка или видя че се шегуваме тука на работа на "ма" и давай, тая простата ще я лашкам по селски. Грубиян. За такава ли ме смяташ. А аз очаквам да си мил и нежен и поне веднъж да се сетиш да ми кажеш "миличката ми"."
Историята истинска ли е?
единак, в синьо.
| |
|
За какво иде реч?!
Това е моето виждане. Не го налагам на никого. Просто го споделям.
| |
|
... ами, незнам... някой, ако знае да се обади... тъпа ми се струва....
Авторът на Илиадата е или Омир, или ако не е Омир, е някой друг със същото име.
| |
|
Да, може да са реални мисли или думи на някоя жена.
Но какъв е един мъж проличава още преди секса. Ако преди него не е бил мил и нежен, не знам как тя очаква да е такъв при интимното общуване с нея.
Примерно, аз харесвам, когато в определени моменти партньорът действа по-грубичко и "лашка" яко, но грубиянщини и простотии не понасям. Ама последните неща бих видяла много по-рано и те не са свързани с това, дали той от нетърпение и желание по-силно ме е стиснал тук-там, метнал ме е на леглото настървено или ме е шляпнал неочаквано силно и "по селски" по дупето, да кажем.
\\\"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.\\\" ЛЕРМОНТОВ
| |
|
А и мръсотийки да ми шепне понякога, пак не бих се засегнала, нито бих решила, че ме има за простачка. Стига от цялостното му отношение към мен да съм наясно, че не ме смята за такава.
\\\"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.\\\" ЛЕРМОНТОВ
| |
|
Вярно било... Това "Грубиян." ме замисли, но думите са си съвсем истински.
единак, в синьо.
| |
|
Ти нали не правеше секс? Доста са ти изчистени представите за непорочница... :-)
Иначе съм съгласен.
единак, в синьо.
| |
|
Правя, правя... щом е налице подходящият. И го искам, той мен - също. Свободен е. Обича ме. Верен е.
| |
|
"Грубиян" може да е казано като шеговито обръщение. С леко кокетство от страна на жената. Зависи.
| |
|
Сериозно?
Колко време отнема процесът по уточняване, в частност на "обича ме" и "верен е"?
единак, в синьо.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|