Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:13 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Не са ми сексинови  
Автор saksun (непозната)
Публикувано29.06.14 14:30

тези мъже, които ме занимават с майките си. От началото на познанството, от първата среща и във всеки имейл. Подкрепям синовната им обич, напълно съм за нея. Но не ми се струва уместно още в стартирането на кореспонденцията ни, да ми споделят НЕПРЕКЪСНАТО за родителката си.
Отхвърлила съм един, например, който не спира да ми пише за майка си. Донякъде го разбирам. Жената има заболявания. Но всеки ден да ме осведомява за това, което я спохожда, за всяка промяна в лечението й и то при положение, че дори не сме се виждали. И като му отказвам среща, се чуди защо, че веднъж дори ми писа "Защо не искаш да ме видиш? Мен, един професор по математика!"

П.п. Не важи за този мъж, за когото съм писала, че говорим по телефона от октомври миналата година и сме се виждали два пъти. Той е уникален. Дори, когато беше пострадал самият той, пак не искаше да ме тревожи.

\\\"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.\\\" ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: Не са ми секси [re: saksun]  
Автор No_Go_ (новак)
Публикувано29.06.14 15:13

За майките разбирам (и на мен ми бие на инфантилизъм).
Но като те чета и си мисля... защо не се съберете с "телефонния" човек? Така и така е в мислите ти толкова често,така изглежда острани поне.

Тема Re: Не са ми сексинови [re: No_Go_]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано29.06.14 15:21

Обмислям го. Как да стане, а не, че не искам или се колебая. Той също. Нещо ми подсказва, че няма да сгреша.

\\\"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.\\\" ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: Не са ми сексинови [re: saksun]  
Автор No_Go_ (новак)
Публикувано29.06.14 15:28

Ще намерите начин. И дистантна връзка не е чак такава беда първоначално, ако си измислите план да се виждате редовно.

Остави ги другите да си гледат мамчетата (казах аз; вчера в пристъп на отчаяние от моя обект си писах с 2ма-3ма, сега се чудя как да им откажа срещи, за които нямам нито енергия, нито интерес...)

Тема Re: Не са ми сексинови [re: No_Go_]  
Автор crazymonkey-126377 (тиха усмивка)
Публикувано29.06.14 15:38

вчера в пристъп на отчаяние от моя обект си писах с 2ма-3ма, сега се чудя как да им откажа срещи, за които нямам нито енергия, нито интерес...)

Това може да се е случило и с твоя човек - да е нямал енергия и интерес, което не значи, че отначало е било пак така. Енергията бележи върхове и спадове, това зависи от много фактори.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: Не са ми сексинови [re: crazymonkey-126377]  
Автор No_Go_ (новак)
Публикувано29.06.14 17:03

Вероятно да, случва се. Ако имаше комуникация нямаше да е проблем

.

Автор yetti (питекантроп)
Публикувано29.06.14 17:07

мисля, че е неква повратна точка за клуба - пишат основно асексуални. има известна ирония.

----
I only had a Corona
Five cent deposit

Тема Re: Не са ми сексинови [re: yetti]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано29.06.14 17:14

Като гледам и ти си от често пишещите, Йети...

Автор yetti (питекантроп)
Публикувано29.06.14 17:18

мани ме мене, аз съм на всека манджа. но виж, кои пускате основно теми... мисля, че това е краят.

----
I only had a Corona
Five cent deposit

Редактирано от yetti на 29.06.14 17:18.

Тема Re: Не са ми сексинови [re: yetti]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано29.06.14 19:36

След толкова пророкуване, краят на света не е дошъл още. И с твоето за клуба ще е така.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.