|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Фанаха ме
|
|
Автор |
RealGuru (пристрастен) |
Публикувано | 27.09.13 22:10 |
|
Хванаха ме в крачка.
След парти с една мацка останаха мокри хавлии, използван презерватив и опаковката му в коша за боклук.
Това веднага след работа с една дето изневерява на гаджето си. Та след това бях излязъл да вечерям и ми звънна една друга мацка с идеята да се позабавляваме. От ЕГН-то и от многото работа бях изключил за положението у нас и директно минах да я взема.
Имаше съмнения като видя двете употребявани хавлии. Опитах се да замажа, ама след малко отвори да хвърли нещо в кошчето за боклук и...
Нищо не каза. Дипломатично замълча.
Всеки си взе своето. Хубав, як, освежаващ секс. Преди малко излитна да купонясва с някаква компания някъде из нощните заведения.
М/у другото направи ми много хубава свирка - явно ядосана, че съм бил с друга преди 1-2 часа.
Та такива са съвременните отношения.
| |
|
В ква крачка са те фанали, като не ти е гадже
Ти си си свободен и дузина да изтракаш, кат не си се вързал.(стига да можеш–
Е да, сконфузно е...ама тя няма думата, щото няма права над теб.
А от цялата ситуация ти само си намазал хубав дудук
Devil may cry...
| |
|
Отношенията винаги са били и ще бъдат такива каквито си ги направите
Освен това,че си говориш с нас ти препоръчвам да си поговориш и с девойката по която или вече си захапал ...или предстои да хлътнеш така, че да се чудиш какво стана
Това, че представяш нещата по някакъв уж забавен начин - не означава, че не прозира дискомфорта, който изпитваш
Бъди по куражлия и си извоювай достойната мъжка позиция с нещо повече от разхвърляни хавлии и използвани презервативи....
Успех ти желая
...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....
| |
Тема
|
Re: Фанаха ме
[re: Jolee]
|
|
Автор |
RealGuru (пристрастен) |
Публикувано | 28.09.13 10:20 |
|
Проблемът е, че досега винаги съм вкарвал нещата чист и порядъчен ред, за да няма капчица съмнение. Но сега се издъних.
И ми е гузно едно такова
Въпреки че отношения са си чисто сексуални. Тя си има компания, ходи си с тях, мен не ме кани, дали се чука с други не знам и не проявявам особен интерес. Редактирано от RealGuru на 28.09.13 10:21.
| |
|
И кво, тя решила да се изчука преди партито... интересна мадама
| |
|
Винаги са ме учудвали мадами, които се възбуждат от ''конкуренцията''.
Може и да не сте заедно, но си я поставил в сконфузна ситуация, ако аз бях на нейно място щях да си тръгна, най-малко обидена от факта, че дори не си се опитал да скиреш факта, че само преди няколко часа си бил с друга.
Но пък очевидно времената се менят.
| |
|
Гузно казваш Издънил си се бил ....ми то тая работа не е за аматьори ако питаш мен.....ма кат си решил действай ....още веднъж се издъни и се заблуждавай, че дипломатичното мълчание е толкова безболезнено, колкото ти се струва.....или ще ти отмъсти подобаващо...или ще те зареже като играчка ...или е някаква жена дето няма никакъв друг избор...
Щом не те кани с нея на купони и са ви чисто сексуални отношенията ...мога ли да попитам защо и на двамата се налага да спите и с други хора ? Не си и достатъчен ? Тя не е достатъчно уфатна ?
Според мен не са ви сексуални отношенията ....ами болни....
...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....
| |
|
Хубаво, ако те задоволяват подобни отношения. Ако ли не... действаш в друга посока.
| |
|
може да те хване жена ти,
но щом не ти е никаква не виждам какво е хванала...
очевидно темата е да се изхвалиш как ги въртиш,
обаче пък става ясно, че и на тях им е все тая от цялата работа,
та в крайна сметка няма нищо за хвалене, според мен
| |
|
Брей, много силиберална инче... Само жена му можела да му държи сметка
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|