|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
Тема
|
С нов или стар партньор?
|
|
Автор |
The Stranger (NO GAME :)) |
Публикувано | 14.08.13 15:15 |
|
Интересно ми е кои отговори ще бъдат повече - за секс с познат партньор или с нов? С нов партньор секса винаги е хубав, поне първите няколко пъти, има тръпка от непознатото, от очакването и от момента на изненадата, който винаги го има. Като добавим желанието и старанието и от двете страни да се представят възможно най-добре - няма начин да не е страхотно. Докато с познат партньор всичко е ясно предварително, знаем какво харесва, знаем желанията и възможностите на партньора и нищо не може да ни изненада. Това е хубаво, докато секса се превърне в рутина (особено жените гледат да минат по-тънко и не се стараят толкова, колкото в началото. Икономисват се свирките, прегръдките, целувките и секса става безличен )
Споделете вашите предпочитания - с нов или познат партньор ви харесва повече?
Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!
| |
|
С познат.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
и двете си имат предимства. с познатия партньор липсват някои неприятни изненади, знае къде и как да гали и целува определени местенца, умее да разчита реакциите ти, можете да забързвате и забавяте удоволствието, спокойно е, можеш да му се довериш напълно.
с нов партньор адреналинът е по-висок -- факт, има опознавателни, дълбоки целувки, тръпка, момент на напасване, който никога няма как да се повтори при добре познати партньори.
| |
|
не знам, аз си мисля че първият път по принцип си е проблем и разочароващ във всяко нещо
но сигурно има първи път и за изненадите по темата
| |
|
Абе не съм забелязал жена ми след 6г. съвместен секс да е намалила свирките или старанието в позите, ама щом казваш...
| |
|
Точно така се получава.
Какво да кажа- тръпката с нов партьор е просто супер.
Флирта, вълнението, секса - всичко ми харесва повече:)
| |
Тема
|
Re: С нов или стар партньор?
[re: nikie]
|
|
Автор |
Monica123 (старо куче) |
Публикувано | 14.08.13 19:55 |
|
Ами радвай се :))))))Обикновено така става...
| |
|
Предпочитам нов-новеничък мъж.
Дъвкани дъвки не харесвам. Нали съм ги изхвърлила, защото вече не са вкусни, загубили са сладостта и аромата си.
Но като си взема нова, си я дъвча с кеф. Даже непристойни неща правя с нея, например балончета, ако никой не ме вижда в този момент.
Приключили връзки не ме интересуват в никакъв аспект. Това е.
"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
|
Познат.
| |
|
С познат. И с новия като стане (о)познат, е по - хубав от този в началото.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
|
|