Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:39 14.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема Младежки лудории  
Автор Reo Baldessarini (минаващ)
Публикувано21.07.13 20:29

Юли. Горещ летен следобед в Европа - на запад, малко на север.
Изпитната сесия, края на първи курс. Сутринта изпита мина добре. След това - тенис. Норс беше по-добър, но само този път, надявам се.
Потен, с прах от червена тухла по тялото и тенис екипа, стигам до станцията на метрото. Голяма табела - от днес две спирки на метрото са затворени за ремонт, на съседната улица - временен автобус 17хх замества метрото по същото разписание и маршрут.
Мятам се в претъпкания автобус секунда преди врата да се затвори и да ме донатъпче навътре. Още съм ядосан за тениса. Автобусът се пъне в петъчния трафик. Бесен съм - сигурно ще отнеме пет пъти повече време от метрото, и чак тогава в квартирата ще мога да си взема желания душ.
Тогава забелязах, че пред мен, с гръб, е момиче с дълги светли коси върху тъмносиня тениска. Вероятно колежка от университета. Тя беше стъпила едно стъпало по-високо от мене. И изведнъж усетих, че аз съм между двете й полукълба. Сепнах се и инстинктивно се опитах да се отдръпна назад, където обаче беше само вратата на автобуса. Двете полукълба като че ли за момент трябваше да вземат някакво решение, и след това ме последваха. Напористо. Явно си даваха сметка, че аз няма накъде да отстъпвам. За миг си помислих, че това е пълно издевателство! А автобусът продължаваше да се полюшва ритмично в бавния трафик.
Някакво време бях като вцепенен. Докато изведнъж всички защитни цивилизационни системи като че ли изключиха. Аз като в сън свалих надолу ластичния колан на белите си тенис шорти, повдигнах малко намиращата се пред мен къса лятна памучна поличка – мисля, че беше на оранжеви цветя, отместих настрани частта от нейното бельо, която ми пречеше, и, усещайки обилната влага, си вкарах това, което отдавна беше твърдо и горещо, там, където му беше мястото в този момент.
Нямам представа колко време мина. Стори ми се вечност. Някой някъде в автобуса сигурно е натиснал някакъв бутон, и над мен светна жълтата лампа – сигнал, че има желаещи да слизат на следващата спирка.
След няколко минути автобусът спря на спирката. Слязох бързо и се затичах напосоки.
Никога не видях очите на тази девойка. Или може би съм ги видял, но не съм знаел, че това са очите на девойката от автобуса.

Every Warrior is a Lover

Тема Re: Младежки лудории [re: Reo Baldessarini]  
Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано21.07.13 21:07

Само мога да кажа, че си истински късметлия.

Тема Re: Младежки лудории [re: Vitalite]  
Автор Reo Baldessarini (минаващ)
Публикувано21.07.13 21:37

Това беше отдавна - студентските години.
Сега като си спомня, никак не е еднозначно...

Every Warrior is a Lover

Тема добре де, като си го напъхаш в [re: Reo Baldessarini]  
Автор HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Жега)
Публикувано21.07.13 22:13

непозната не се ли притесняваш от разни.. гъбесковци ПОНЕ:)
Или викаш, ти си ходиш с надянат презерватив?

Тема Re: добре де, като си го напъхаш в [re: HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор пТичка ()
Публикувано22.07.13 00:30

уместен въпрос, ама явно не е домислил точно тази част от свободното си съчинение...

Тема Re: Младежки лудории [re: Vitalite]  
Автор пТичка ()
Публикувано22.07.13 00:31

зависи какво му е лепнала...

Тема Re: Младежки лудории [re: Reo Baldessarini]  
Автор LILKA_SM (член)
Публикувано22.07.13 00:48

Да, бе, да. Художествена измислица ми се струва това...

Тема Re: Младежки лудории [re: LILKA_SM]  
Автор пТичка ()
Публикувано22.07.13 00:54

или е била болничка от нещо и е решила да си го върне на мъжете, които не знаят къде си го слагат...

Тема Re: Младежки лудории [re: пТичка]  
Автор LILKA_SM (член)
Публикувано22.07.13 01:00

Ми незнам, малко ми се струва нереално, но "горкичкият потърпевш от ситуацията" има талант да пише и да разказва

Тема Re: Младежки лудории [re: LILKA_SM]  
Автор пТичка ()
Публикувано22.07.13 01:05

това да, иначе не бих изчела подобна простотия,
ако не беше написана увлекателно

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.