|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Моля за малко помощ
|
|
Автор |
CyberSAS (no.One.kNows) |
Публикувано | 06.06.13 14:17 |
|
Здравейте.
Малко ми е неудобно, но ситуацията е следната:
Жената гледа детенцето и мина първата годинка - до сега й плащаха заплатата - сега минава само на майчинство 310 лв (вчера ги увеличиха).
Иска да си гледа детето поне до втората година в къщи и за страничен доход - направи магазин за бебета http://www.bebo.bg
Проблема ми е, и за което ще помоля - в страницата във Фейсбук трябват поне 100 харесвания, за да може да публикува търговска информация.
Молбата ми е, който иска - нека я хареса тая пуста страница и да се мъчи тя горката - пък каквото излезе. Благодаря на всички отзовали се - клик е просто - страницата е за бебешки дрешки и ала бала.
! благодаря на всички отзовали се - махам линка - не е необходимо да спамим излишно. БЛАГОДАРЯ !
Само трябва да се "лайкне".
Извинявам се на всички, които мислят, че този пост е неуместен. Ако модераторите преценят - да го изтрият и тва е.
- За теб ли е?Редактирано от CyberSAS на 06.06.13 20:17.
| |
|
....готов е бебето, аз съм 57 мата подред , дано да имате успех всички
всичко е в ръцете ми .......мамка му
| |
|
Мерси Джоанна - бе малко приятели имам у тъпия ФБ - 20 тина и лайкнаха къде 10 - та се мъча някак и аз да помогна.
Кофти положение - ама то какво му е наред в тая държава... И що за ограничение да имаш 100 лайка, та да можеш да вършееш?!
Без значение - благодаря за помощта - да се връща. Той гледа :)
- За теб ли е?
| |
|
...ами сигурно са измислили правила някакви, казах и на други клубари и те ще влязат ,това не е проблем ...а сайта е много хубав, поздравления който го е правил ...много е свеж и мисля че ще тръгне ,само малко търпение трябва и бебета също
всичко е в ръцете ми .......мамка му
| |
|
Дaдох. Айде сега джоана да си покаже циците в знак на съпричаност.
vitalite:\"преди много месеци съм оценила качествата на Назгул-интелект и чувство за хумор\"
| |
|
направих го.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Успех! :)
| |
|
Наслука!
| |
|
Готово
Успех!
| |
Тема
|
Re: Моля за малко помощ
[re: CyberSAS]
|
|
Автор |
shshtt (късметлийка) |
Публикувано | 06.06.13 19:15 |
|
добре си с сетил тук да наминеш :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|