Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:27 15.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
Тема За Прашките  
Автор ViktorKrummm (dark)
Публикувано18.04.13 12:36

След разразилата се интересна дискусия и мини словесна война в една скорошна тема реших да ви питам(за да не стоя неосведомен) как виждате ПРАШКИТЕ - ЕРОТИЧНИ, ЕКЗОТИЧНИ, ПРЕКРАСНИ или УЖАСНИ ??

и за да не съм голословен ще ви дам няколко визуални примера, без да ви ограничавам до тях, а съм и сигурен че ще има и други онагледявания

No. 1

No. 2

No. 3

No. 4

No. 5

Редактирано от ViktorKrummm на 18.04.13 12:47.

Тема Re: За Прашките [re: ViktorKrummm]  
Автор HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Жега)
Публикувано18.04.13 12:38

Еротичен и прекрасен, разбира се. не виждам какво лошо има в тях. Разбира се, за зимния сезон по-практични са бикините, предполагам. От гледна точка на хигиената не би следвало да има огромен проблем при прашките, освен ако някоя мадама не е заприличала на....ъъъ, кофа,нали, отдолу...все пак не говорим за прашки с конец, а от тоя тип, дето ти си постнал на снимката

Тема Re: За Прашките [re: HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Публикувано18.04.13 12:48

последно, на какво мнение си? или само ще коментираш практичността през отделните сезони и от хигиенна гледна точка

Тема Смятам ги за [re: ViktorKrummm]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано18.04.13 13:21

еротични, ако са върху хубави дупета като показаните, особено № 1 и 4. Но мястото им е в панталоните или полата, нека ги гледа този, който ще ги сваля, а не целият град - така мисля.

Аз нося прашки лятото, удобни са особено за по-тънък панталон, не ти прерязват бузките на дупето на две, което разваля вида му.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Автор kikimor (зеленолюспест)
Публикувано18.04.13 13:55

От малък съм любител на прашките!

С годините чувствата ми не се промениха!

Много е трудно да откриеш черна котка в тъмна стая, особено когато котката я няма в стаята!

Тема Re: [re: paзбиpaм]  
Публикувано18.04.13 15:18

не ти прерязват бузките на дупето на две, което разваля вида му.

какво развалят, че нещо не разбрах ?

и защо мястото да им е САМО под панталоните или полите ?? че пак не разбрах

Тема Re: За Прашките [re: kikimor]  
Публикувано18.04.13 15:21

голям гот е, когато с едно ОПЪВАНЕ те изстрелват направо в небесата !!!

Редактирано от ViktorKrummm на 18.04.13 15:23.

Автор ЛУKABИЯT (Сатана)
Публикувано18.04.13 15:36

Е, аз за к`во не карам Порше!?
БМВ-то си е друга работа!!!

Суетата - любимият ми грях!

Автор impulce (пенлива)
Публикувано18.04.13 15:44

Моят първи сблъсък май бешиии.....

Долу - горе по това време +/- няколко години.

Намирам ги удобни, чувала съм, че при определени здравни смущение не се препоръчват, обаче. Нося, естествено и мисля, че на красиво тяло - всичко стои добре. Както се казва - хубав кон и под скъсан чул си личи.

Автор bushido (дре ме ми)
Публикувано18.04.13 16:01

като цяло не ми допадат. традиционно ги носят предимно източно европейките и рускините ... някаква псевдосексуалност.

лично предпочитам копринени и дантелени боксерки, от които загадъчно се подава добре оформено дупе

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.