|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Поканата за флирт
|
|
Автор |
impulce (пенлива) |
Публикувано | 28.03.13 16:14 |
|
се пишела..с очи.
Да/ не/ не знам/ друго?
Кое от себе си считате за най - най - най сексапилно и притегателно - визуално, хентелектуално, душевно/духовно?
Кое е тайното ви оръжие?
Каква е стратегията?Някакви теории и практики да споделите?Кога най - много ви връзват?
Кога за последно пофлиртувахте?Каква е развръзката?
Най - голямото ви падение?
И няколко въпроса от общ характер, така..мащабно - концептуално:
- любими напитки и храни
- любими зодии, защо?(специално точка, посветена на Разбирам, защото тя ще бъде лаконична по останалите параграфи, ми се струва)
- как бихте се облекли за първа среща с някоя тръпка
- къде бихте я поканили, как си представяте въобще подходящото място за първа среща с човек, който ви кефи много, подвъпрос: кой ще плати сметката
- някой скоро да е бил влюбен..да разкаже какво беше това чюфство..
И накрая - волна програма - кой каквото има да казва - да сподели!
Пиша реферат, разчитам на сериозни отговори.
Благодаря предварително!
| |
Тема
|
Re: Поканата за флирт
[re: impulce]
|
|
Автор |
Jolee (Яка мацка) |
Публикувано | 28.03.13 17:09 |
|
се пишела..с очи.
Да/ не/ не знам/ друго? Да....по погледа си личи всичко
Кое от себе си считате за най - най - най сексапилно и притегателно - визуално, хентелектуално, душевно/духовно? Винаги съм искала да се влюбят в мен заради чувството ми за хумор....но за съжаление имам прекрасно дупе
Кое е тайното ви оръжие?Правя се на по-глупава отколкото съм
Каква е стратегията?Някакви теории и практики да споделите?Кога най - много ви връзват?Когато се правя на по-глупава отколкото съм
Кога за последно пофлиртувахте?Каква е развръзката? миналата година по това време.....стана работата, но бих отбой защото мога да се правя на глупава за сравнително къси периоди
Най - голямото ви падение? бре мани не ща да се сещам...камо ли да ти го разкажа
И няколко въпроса от общ характер, така..мащабно - концептуално:
- любими напитки и хранизаквасена сметана, ананас, кисели краставици, люти чушки
- любими зодии, защо?(специално точка, посветена на Разбирам, защото тя ще бъде лаконична по останалите параграфи, ми се струва) тук аз ще се наложи да съм лаконична, но по-общо казано огнените и въздушните
- как бихте се облекли за първа среща с някоя тръпка спортно-елегатнто
- къде бихте я поканили, как си представяте въобще подходящото място за първа среща с човек, който ви кефи много, под въпрос: кой ще плати сметката нещо свързано с музика ще трябва да е ....я концерт, я купон....пък там сметки не се плащат
- някой скоро да е бил влюбен..да разкаже какво беше това чюфство.. много искам, но отдавна не съм
И накрая - волна програма - кой каквото има да казва - да сподели!
...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....
| |
|
Най-много ми връзват в неделя и понеделник.
Последно флиртувах преди 4 дни. Развръзката не беше много по-различна от друг път.
Subdominans.
| |
|
Кое от себе си считате за най - най - най сексапилно и притегателно - визуално, хентелектуално, душевно/духовно?Честно казано не знам и силно се надявам да съм от тези хора, за които казват, че са с неосъзнат сексапил. Като цяло ставам, но не се считам за една от тези сластни и притегателни личности, за които се водят троянски войни.
Кое е тайното ви оръжие? Толкова е тайно, че и аз не го знам
Кога за последно пофлиртувахте?Каква е развръзката? Бих предпочела да кажа преди десет години и до ден днешен се развързваме, но истината е, че и след това се е случвало. Без цел, просто ей така, да не ръждяса инструментариума.
Най - голямото ви падение? Пфу, май успешно е закопано някъде в недостъпните регистри на мозъка, наистина не се сещам (не че щях да си кажа), а имам бегъл спомен да съм се срамувала много пъти и то доста интензивно.
- любими напитки и храни Любимата ми напитка е водата, без абсолютно никакъв майтам. Обожавам вода. Други безалкохолни студени напитки не пия. Кефя се и на кафе, някои видове вина, чат-пат чай. Ако е алкохол, не трябва да е сладък, нито твърде силен. Блъди мери става, джин с лимонов сок, кайпириня, ако не е с много захар. Храна... обичаааааааам. Добре, че и спорта обичам, иначе лоша работа.
- любими зодии, защо?(специално точка, посветена на Разбирам, защото тя ще бъде лаконична по останалите параграфи, ми се струва) Чак пък любими, аз даже не ги знам всичките сигурно. Сега се опитах на ум да изброя всичките 12 и все до 10 ги докарвам.
- как бихте се облекли за първа среща с някоя тръпка Последния път бях с една червенка фанелка без ръкави, тъмни дънки, кецове и черно якенце. Бях с винен сутиен, доста симпатичен и май същите бикини. Зависи от сезона, предполагам.
- къде бихте я поканили, как си представяте въобще подходящото място за първа среща с човек, който ви кефи много, подвъпрос: кой ще плати сметката Това със сметката е супер основоположно. Това е един вид послание и разпределение на политическото влияние. Баш на първа среща никога не бих допуснала някой да ми я плати. Виж щом вече живеем заедно, финансите са ясни и знам, че всичко в един момент се балансира, няма проблем
- някой скоро да е бил влюбен..да разкаже какво беше това чюфство..
| |
|
Щи кажа аз на теб!
Утре ще се постарая да намеря време за лексикона ти.
Не гледайте как изглежда, разберете какво ЕРедактирано от paзбиpaм на 28.03.13 23:09.
| |
|
Бахти лексикона!
| |
|
За теб ще направя изключение - вместо да пишеш по въпросите - може да нарисуваш нещо.
| |
|
Разчитам на теб.
Не съм те чела от години, а зная, че имаш много да кажеш. Зная, че обикновено не искаш, защото няма кой да слуша, т.е да чува, но аз съм добър слушател.
| |
|
Падение..имах предвид неуспех с флирта, някаква комична случка, спек, гаф и др.подобни алергени.
Ти си много симпатична, имаш фини черти и деликатно излъчване тип Н.Портман. Физономия, която се запомня, ако се разминеш на улицата с човека..за да не са се водили войни до момента..вероятно ти си причината, но би била повод и още как. Сериозно. Разбирам от жени, довери ми се.
| |
|
Имам впечатления от теб ..като за доста сладкодумен младеж.
Какво се случи, че си загубил дар слово?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|