Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:37 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема 7нови  
Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано28.03.13 16:45

Колегата На Кой Му Пука....с 10 хиляди се фука

Мен по 7 ми се падат ....да карам хората да страдат

Шегата настрана, но въпреки, че здраво потискам суеверната си персона ...има няма на 7 години от житието ми следват промени ....сега се замислих, че когато започнах да ви посещавам ...точно бях теглила чертата и бях започнала нещата "отначало"....и сега пак натам съм тръгнала ...към стартовата линия .... разбирайте нищо конкретно не визирам ....вътрешна една такава нагласа ...

По седем ...толкова мога ...

Искам да ви черпя с първите две неща от музикалната ми мания, които споменават въпросната 7-ца !

Моля който - каквото се сети с това число да го сподели

...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....

Тема Re: 7 [re: Jolee]  
Автор HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Жега)
Публикувано28.03.13 16:49

Привет,
колегата е тук.... В източната философия се твърди, че жизненият цикъл на човек се мени на всеки седем години, започвайки от 14 годишна възраст. Така напр,. метаболизма се забавя на всеки 7 години; не знам си кво друго, трето, петуо а, у и т.н.
Така че - на прав път си в циклите

Тема Re: 7 [re: HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано28.03.13 16:57

Привет - радвам се, че си тук !

Кой иначе да ме успокои, че не съм мръднала ....ами хората са наблюдавали тези цикли преди мен....

Наистина много се плаша да не се поддавам на суеверия, нумерологии, астрологии и подобни, но фактите са си факти и покрай теб се проверих..... и отново /за пореден път тези дни/ ми се наби в очите седмицата....

Сега освен да се успокоя и да видя какво ще ми се сервира..... и ще забъркам в следващите седем

Тема Re: 7нови [re: Jolee]  
Автор impulce (пенлива)
Публикувано28.03.13 17:08

Аз не съм суеверна, Джоланке..вярвам само в извънземни. Уважавам червените кончета, синците, мартеничките..но по - скоро заради традицията, а не защото вярвам в защитните им сили. Въобще..аз мисля, че силата на мисълта е водещото. Ако вярваш - може и да действа!
Но виж..склонна съм да търся разни..как да кажа..знаци на съдбата и да се филмирам.
Някакви такива случайности, неслучайности..знам ли. Нямам цикли, но понякога ми се случват шантави неща, които ме навеждат на размисъл за ..пффф..свръхестественото, Съдбата и звездите ми го говорят - наедно.

Тема Re: 7нови [re: impulce]  
Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано28.03.13 17:13

С две ръце се подписвам, че ключа е в мисълта

Решила съм /пробвам го и понякога сработва/, че въпросните знаци, които ще търся и забелязвам.... да са свързани само с нещо, което да ме радва, мотивира....или поне да ми държи главата над водата

Автор impulce (пенлива)
Публикувано28.03.13 17:19

Де да знам..аз не ги търся, разбираш ли, някакво такова..стоварват ми се на главата!

Или много филми гледам напоследък, май е това..

Тема Re: 7нови [re: impulce]  
Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано28.03.13 17:21

Та те въпросните филми са точно за това - да ни разтоварват, разнообразяват и да ни вкарват мисли в главата ...

Много обичам да се филмирам.....

Автор impulce (пенлива)
Публикувано28.03.13 19:02

Мхм, аз не обичам много, намирам го за нож с две остриета.

Такъв ми е моментът, явно. Напоследък се прокрадват едни такива необичайни гласове, размисли и страсти, които..ме притесняват. Меко казано.
Но..гледам да ги заглушавам. Но това е друга бира...

Я, сега по - ведро с един много сладурски, топъл мотив. Да направим магия за лято!

Тема Re: 7 [re: impulce]  
Автор Jolee (Яка мацка)
Публикувано28.03.13 19:13

искам лято като това :

Тема Re: 7 [re: Jolee]  
Автор milen (непознат)
Публикувано28.03.13 21:15

http://www.youtube.com/watch?v=i_7vwC0cV6c

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.