Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:12 10.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Дайте съветЧЕ  
Автор coleen ()
Публикувано29.03.13 16:56

Вече 2-ра седмица излизаме с едно момиче, т.е. 28-годишна жена, и всичко досега е ОК, но имам следния проблем: Трудно ми е да отговарям на романтичните й СМС-и.

Запознахме се случайно докато си разхождахме по обяд кучетата в парка, и в края на разходката и двамата решихме, че би било добра идея да излезем пак. Уговорихме се да й се обадя на следващия ден за да се разберем за среща, но когато се прибрах вкъщи тя ми писа, че времето навън било много хубаво и само за разходка, и ми остави скайпа си. Влязох в чата, и си уговорихме среща за привечер същия ден. На срещата аз реших че по-подходящ момент да я натисна едва ли ще излезе, и посегнах да я целуна на една беседка...

Обаче тя се отдръпна, и се започна да ми разказва... Оказа че дрехите й били в апартамента на някой си, с когото се била виждала за последно преди една седмица... Били гаджета от почти 2 години, заживяли заедно у тях още на втората седмица, бил я задоволявал напълно в секса, и разни такива...

Опитах се да запазя хладнокръвие, и да си давам вид сякаш това не ме впечатлява особено, и малко по-късно започна и тя да се натиска... първата стъпка бе направена.

Няколко дена по-късно я поканих да спи у нас, и когато си легнахме беше цялата подмокрена. Правихме секс, съвсем посредствен, но каза че била доволна от това, което видяла.

Следващия ден ми писа, че съм "сладур", и как искала ръцете ми около нея -- така "топли" и "страстни". Не че съм кой знае колко специален, но след това съобщение определено се почувствах такъв. Постарах се да отговоря в г/д същия тон, и се заформи смс-чат. Липсвала й топлината ми... Пренесохме чата в скайп.

Друг ден ми писа, "миличък, бързо се разделихме и вече ми липсваш!", "Впечатляваш ме! Хубаво е да знам, че си до мен и най-вече -- да те усещам близо...", да я "изям" (пошегувах се че е кифличка)... Пише ми как й липсвам, колко съм бил нежен, как съм в мислите й, как ме иска до себе си, за дъха ми, за кожата ми, за допира между телата ни, как било топло да е с мен човек, да усеща ласките ми, как тръпне, желания които преминават през тялото й като ток, горещи вълни на страстта ми, деликатност, финес, колко съм бил притегателен и сладък, спирам й дъха с целувки, бил съм великолепен, деликатен, изтънчен, въздействам й, съкровище, бил съм толкова спокоен, уравновесен, мелодичен, злато...

Аз определено я харесвам, и искам нещата да се получат помежду ни, но досега никоя не е била толкова агресивно и лирично мила с мен. Искам да кажа, все пак няма и две седмици откакто се запознахме... Тя откъде знае, че аз съм точно такъв, какъвто ме окачествява? Аз откъде да знам, че тя ще продължи да мисли за мен по този начин, примерно след два месеца? Така да се каже, чувствам се сякаш е вдигнала летвата определено на високо...

Ето, днес ми написа "Мило, мисля си за теб...;)", и после прекарах цял час мислейки какво да й отговоря. Стигнах до там, да търся любовни смс-и в мрежата, понеже не мога да измисля нещо от себе си...

Това, което наистина искам да й отговоря, е нещо от сорта на "Искам да те разкъртя от секс и сутринта цялото ти тяло да лепне от спермата ми!!!", но, естествено, не мога да я шамаросам с подобно съобщение в контекста на това какъв тон сме установили вече. Вместо това, всеки път трябва да мисля как да бъда романтичен, което умение или съм позабравил или никога не съм имал...

100% някой е попадал в подобна ситуация, и ще се радвам да споделите малко опит.

П.С.: Съкровище, никой досега не ми е пращал такива мили съобщения... Трябваше да споделя с някой.

PURE ENERGY

Тема Re: Дайте съветЧЕ [re: coleen]  
Автор impulce (пенлива)
Публикувано29.03.13 17:26

Ха, каква интересна тема...петъчно.
Аз бих те посъветвала..просто да бъдеш себе си, да показваш и казваш както ти идват нещата, бъди естествен. Ако не си на тази вълна - просто не се впускай в думи, опитвай с жестове да изразиш отношение. Примерно. Или вдигни телефона и говори с нея, с глас, за да не се налага да пишеш неща..които очевидно не са ти стихията. С разговор винаги можеш да разтеглиш темата..кой как е, какво ново, едно - друго, да си уговориш среща или друго..
Била съм в някаква подобна ситуация. Отдавна. Мислила съм си много пъти какъв ми е бил проблемът с тези милите..думи към човека. Беше ми чудно, защото по принцип не съм дръпната, уж съм словоохотлива, емоция към него не ми е липсвала, но..направо гърлото ме стягаше, хем се опитвах да бъда мила, хем - не ми се получаваха нещата, много се чудех какво да кажа, как да го избера тва обръщение. Мислих, мислих..и реших, че проблемът е някакъв психологически у мен, имах някаква бариера и туй то - просто вътрешно някак ми беше явно трудно да определя ролята на човека, значението на отношенията, смиваха ми се нещата, не бяха ясно дефинирани, отделно се притеснявах как отсрещната страна ще възприема, дали ще му се хареса и пр., направо се чувствах тъпо, спечено, още повече, че все пак се очаква - когато някой ти говори мило..да му отговориш подобаващо, за да не го разочароваш най - малкото! Такава беше ситуацията - не бяхме гаджета като вас, обаче. Много гадно е това. Аз мълчах като гьон, ставаше ми адски гузно и неудобно, когато чувах. Но мислех, че е по - добре да си мълча или..нещо да отклонявам темата..отколкото да се преструвам и да казвам някакви неща..само защото някой иска да ги чуе.
Не зная какво да ти кажа..може би, когато станете по - близки, когато ти за себе си определиш ролята и ..ще можеш да и говориш и пишеш, ще имаш вдъхновение, защото чувстваш това или онова. Все пак сте гаджета отскоро.Бъди мълчаливо мил, просто нежен - нека тя да говори и да пише, ти бъди ласкав, когато се видите, нещо такова...
Хайде, наслука!

Автор Цар Изроуд ()
Публикувано29.03.13 20:17

Тази май е от порода "прилепчиви". Весело отърваване!

Тема Re: Дайте съветЧЕ [re: Цар Изроуд]  
Автор reborn2008 ()
Публикувано29.03.13 21:10

Весело отърваване!

Весело отърваване и от мен ..... ако и прати и т'ва което си мисли ще е и лесно ....

Автор coleen ()
Публикувано29.03.13 21:56

Казваш го сякаш от коша с влагалищата съм изтеглил Меча...?

Аз нямам нищо напротив да се "прилепчим"...

PURE ENERGY

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано29.03.13 21:58

Мдаа, имам същото досадно усещане.

Автор saksun (непозната)
Публикувано30.03.13 00:28

Напиши и точно това, което искаш и ти идва отвътре.
Жената не изглежда свенлива и притеснителна, нито особено тактична. Познавате се едва от две седмици и тя вече куп неща е натворила в думи и дела.

Това "Мило, мисля си за теб" не е романтичен, а най-банален лаф. За "сладур" да не говорим. Нито за гащите й в гардероба на някой си, дето преди седмица й ги е свалял.

По-скоро, пази се от нея. Но на първо време й прати смс-а, издаващ желанието ти да я разкъртиш. Може пък да й хареса.

"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Автор Цар Изроуд ()
Публикувано30.03.13 00:30

Никой не ти се бърка. Искаш мнение, получаваш мнение.

Само се обади след някой друг месец, да видим дали ти е останал мозък или го е изпила до дъно!

Тема Re: Дайте съветЧЕ [re: saksun]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано30.03.13 00:33

Чакай, де!
Излизате от две седмици, а преди една, тя е правила секс с друг. Същевременно е пращала романтични смс-и... за наивници, явно.

Извинявай, но звучи смешно и неубедително.

"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: Дайте съветЧЕ [re: saksun]  
Автор coleen ()
Публикувано30.03.13 00:35

Но на първо време й прати смс-а, издаващ желанието ти да я разкъртиш. Може пък да й хареса.

Да, точно на шут ще се правя пред нея... Няма нужда да й го пиша на смс, просто ще го направя.

PURE ENERGY

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.