Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:19 12.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема диабет  
Автор lovert (новак)
Публикувано13.03.13 00:54

какви са според вас проблемите

Тема Re: диабет [re: lovert]  
Автор copadevino (весела)
Публикувано13.03.13 12:12

Зависи от състоянието на болния. Прочети в интернет, там литература по въпроса колкото искаш.
Имам приятелка диабетичка, на инсулин е. Откакто е в това състояние е по-раздразнителна, нервна, казва ми, че вече има проблеми със зрението, на моменти не се чувства добре като цяло. Беше се опитала да спре инсулина, защото й писнало да го взима, но изпаднала в кома...За съжаление с това заболяване човек остава до края на живота си и то може да порази доста органи.

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано13.03.13 12:56

Предполагам, че имаш предвид нещо такова като информация (нямам от първа ръка, но след като питаш в този клуб...):

Тема Re: диабет [re: copadevino]  
Автор Peджинa Фaлaнджи (Лама)
Публикувано13.03.13 21:48

Дозировката на приятелката ти не е точна. Не би трябвало да има проблеми със зрението. Трябва да говори с лекаря си за това! Личният лекар не е правилният адрес. Да се обърне към ендокринолог.

Автор lovert (новак)
Публикувано13.03.13 23:18

не знам точно дали диабета е пробема,но секс в постоянна връзка един път на 5-6 месеца не е ли странно.заедно сме от 2 години и е човек и мъж на когото държа и не искам да загубя, но и секса много ми липсва,не е опиця изневярата.не искам просто.

Тема Re: диабетнови [re: lovert]  
Автор asFARas (куче в чекмедже)
Публикувано14.03.13 08:27

каква жена си като не можеш един тъп мъж да вкараш в леглото?!

With dreams to be a King, first one should be a man!

Автор impulce (пенлива)
Публикувано14.03.13 10:41

Говорили ли сте за това?Т.е. - давала ли си някакъв сигнал, че нещо ти липсва?
Защото, ако не - може човекът да е решил, че това темпо те устройва, няма откъде да знаем някои неща..още не си четем мислите - за зло, или за добро.

Но за "млада"връзка - на този етап на мен също ми се вижда недостатъчно.

Тема Re: диабет [re: asFARas]  
Автор impulce (пенлива)
Публикувано14.03.13 10:49

То на чужд гръб и 100 тояги са малко.

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано14.03.13 12:37

При диабета, доколкото ми е известно, съществуват проблеми в сексуалния живот, най- общо казано. Нямам идея на кой етап от болестта се появяват... Въпросът е това проблем на ерекцията ли е или на либидото изобщо. Защото ако е свързано с ерекцията, но все пак има желание, има и доста начини за сексуално общуване, които да не са пряко зависими единствено от неговата ерекция. Зависи от въображението, вкусовете и отношенията ви. :)

Тема Re: диабет [re: impulce]  
Автор asFARas (куче в чекмедже)
Публикувано14.03.13 12:39

бягай от тука!
Не може жена да ми се оплаква, че мъжа и не я искал. Ми като не бяхте заедно, как го накара да те иска? Защо спираме да се борим за вниманието и любовта на хората с които сме заедно? Защо ревем, че не ни обръщат внимание и се правим на травмирани и ги обвиняваме?
ето ви едно нагледно:

With dreams to be a King, first one should be a man!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.