|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Мнението на жените за суинга
|
|
Автор |
toni11bg (новак) |
Публикувано | 12.02.13 18:11 |
|
Бих искал да попитам какво мислят жените тук за суинга. Питам, защото от известно време с жена ми посещаваме един суинг клуб. На мен лично ми изглежда много възбуждащо, когато я гледам да прави секс с други мъже (понякога няколко наведнъж), но не знам как се чувства тя, когато гледа мен. И още - как смятате - носи ли риск този вид забавление за семейните отношения.
| |
|
Ако искаш да знаеш как се чувства тя - ами питай я! Ако това, което правите ви харесва, значи е добро. Хората сме шарени, един харесва едно, друг - друго. Лично аз си мисля, че щом се е навила, значи й харесва. Няма лошо.
Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!
| |
Тема
|
Re: Мнението на жените за суинга
[re: toni11bg]
|
|
Автор |
пТичка () |
Публикувано | 12.02.13 22:39 |
|
абе вие огледала вкъщи нямате ли си
да си се гледате,
щом ви кефи...
П.П.
барем най-накрая разбрах кво било тва суинг...
ми то не му ли се казва групов секс на същото,
само че по български
| |
|
тва, батко, ми звучи като лека фантазия - що не питаш жена ти, не си ли я питал, преди да отидете да ви ебът?:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 13.02.13 22:18 |
|
Не е нормално. Един мъж да се радва и възбужда, когато жена му прави секс с други мъже. Пред очите му.
Ами... извратено е. Така мисля.
"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
impulce (пенлива) |
Публикувано | 13.02.13 22:32 |
|
Мисля, че не е лъжица за всяка уста.
Въобще, всички останали конфигурации извън двойката - са предизвикателство за участниците в нея и според мен са малко тези, които наистина изпитват личен кеф от масовката и напълно осъзнато участват за да доставят удоволствие на партньора. По - скоро са експерименти временно, компромиси от едната страна да не откаже на другата и т.н.
Зависи какво са партньорите един за друг, всъщност.
Някои хора успяват да провокират неподозирани неща у нас..
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Zaibne (princesa leq) |
Публикувано | 14.02.13 14:59 |
|
Суинг викаш:)
Не е ли по-добре да задоволявате нагона по стария изпитан начин - лека форма на изневяра, демек - секс без любов, не обезателно без знанието на партньорa (щом на суинг сте отворени..предполагам, че и този въпрос може да обсъдите), но със сигурност не пред очите му. Не намирам за странно на човек от време на време да му се прииска нещо ново, дори не намирам за странно в действителност да му се случи. Обаче...това да правя секс с друг мъж пред очите на моя...определено е freak. Не знам той как ще възприеме гледката, но аз със сигурност няма да се чувствам комфортно да ме клеца някакъв суингър, докато законният точи лиги отстрани. В това число аз също не искам да виждам как мъжо до мене клеца някоя кака.
Но хора и предпочитания всякакви. До колко суинга би попречил на семейните ви отношения зависи само от вас и от вашети възприятия за нещата.
| |
|
теб няма какво повече да кажа. Е, примерно, че за Сакси е вредно да става суингърка.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
как се прави компромис "да не откажеш на другия" точно с това.
В никакъв случай не съдя хората, които го правят. Мога да ги и разбера дори, но това е унищожаване на цялата интимност в една двойка според мен.
По-скоро бих дал един вид съгласие за "секс извън семейството", който се прави с такт и взимане на чувствата на другия под внимание.
Редактирано от Graefenberg на 15.02.13 12:21.
| |
|
"секс извън семейството", който се прави с такт и взимане на чувствата на другия под внимание
Това, не зная защо, се оказва ужасно трудно за болшинството хора и затова има толкова скандали и разводи. Колко трябва да ти е акълът, за да работиш на едно място със съптруга/та и да му изневеряваш в работно време с колега? Ей тъй съм се пулила на много подобни изпълнения! Никакъв такт, никакво щадене на партньора, пред очите на сеирджиите и после реват на всичко отгоре.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|