Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:17 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Мнението на жените за суинга  
Автор toni11bg (новак)
Публикувано12.02.13 18:11

Бих искал да попитам какво мислят жените тук за суинга. Питам, защото от известно време с жена ми посещаваме един суинг клуб. На мен лично ми изглежда много възбуждащо, когато я гледам да прави секс с други мъже (понякога няколко наведнъж), но не знам как се чувства тя, когато гледа мен. И още - как смятате - носи ли риск този вид забавление за семейните отношения.

Тема Re: Мнението на жените за суинга [re: toni11bg]  
Автор The Stranger (Манекена)
Публикувано12.02.13 21:13

Ако искаш да знаеш как се чувства тя - ами питай я! Ако това, което правите ви харесва, значи е добро. Хората сме шарени, един харесва едно, друг - друго. Лично аз си мисля, че щом се е навила, значи й харесва. Няма лошо.

Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!

Автор пТичка ()
Публикувано12.02.13 22:39

абе вие огледала вкъщи нямате ли си
да си се гледате,
щом ви кефи...

П.П.
барем най-накрая разбрах кво било тва суинг...

ми то не му ли се казва групов секс на същото,
само че по български

Автор free styler (GM)
Публикувано13.02.13 15:57

тва, батко, ми звучи като лека фантазия - що не питаш жена ти, не си ли я питал, преди да отидете да ви ебът?:)

Автор saksun (непозната)
Публикувано13.02.13 22:18

Не е нормално. Един мъж да се радва и възбужда, когато жена му прави секс с други мъже. Пред очите му.

Ами... извратено е. Така мисля.

"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Автор impulce (пенлива)
Публикувано13.02.13 22:32

Мисля, че не е лъжица за всяка уста.

Въобще, всички останали конфигурации извън двойката - са предизвикателство за участниците в нея и според мен са малко тези, които наистина изпитват личен кеф от масовката и напълно осъзнато участват за да доставят удоволствие на партньора. По - скоро са експерименти временно, компромиси от едната страна да не откаже на другата и т.н.
Зависи какво са партньорите един за друг, всъщност.
Някои хора успяват да провокират неподозирани неща у нас..

Автор Zaibne (princesa leq)
Публикувано14.02.13 14:59

Суинг викаш:)

Не е ли по-добре да задоволявате нагона по стария изпитан начин - лека форма на изневяра, демек - секс без любов, не обезателно без знанието на партньорa (щом на суинг сте отворени..предполагам, че и този въпрос може да обсъдите)

, но със сигурност не пред очите му. Не намирам за странно на човек от време на време да му се прииска нещо ново, дори не намирам за странно в действителност да му се случи. Обаче...това да правя секс с друг мъж пред очите на моя...определено е freak. Не знам той как ще възприеме гледката, но аз със сигурност няма да се чувствам комфортно да ме клеца някакъв суингър, докато законният точи лиги отстрани. В това число аз също не искам да виждам как мъжо до мене клеца някоя кака.
Но хора и предпочитания всякакви. До колко суинга би попречил на семейните ви отношения зависи само от вас и от вашети възприятия за нещата.

Тема След [re: impulce]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано15.02.13 12:03

теб няма какво повече да кажа. Е, примерно, че за Сакси е вредно да става суингърка.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: Интересно ми е [re: impulce]  
Автор Graefenberg (∞)
Публикувано15.02.13 12:20

как се прави компромис "да не откажеш на другия" точно с това.

В никакъв случай не съдя хората, които го правят. Мога да ги и разбера дори, но това е унищожаване на цялата интимност в една двойка според мен.

По-скоро бих дал един вид съгласие за "секс извън семейството", който се прави с такт и взимане на чувствата на другия под внимание.

Редактирано от Graefenberg на 15.02.13 12:21.

Тема Re: Интересно ми е [re: Graefenberg]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано15.02.13 12:33

"секс извън семейството", който се прави с такт и взимане на чувствата на другия под внимание

Това, не зная защо, се оказва ужасно трудно за болшинството хора и затова има толкова скандали и разводи. Колко трябва да ти е акълът, за да работиш на едно място със съптруга/та и да му изневеряваш в работно време с колега? Ей тъй съм се пулила

на много подобни изпълнения! Никакъв такт, никакво щадене на партньора, пред очите на сеирджиите и после реват на всичко отгоре.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.