Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:05 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Някой да ми подшушне...  
Автор nikie (учен)
Публикувано04.12.12 06:08

Моля, някой от старите лампи тук с опит в клубните ви срещи да подшушне къде Ви е най-харно да резервирам малко места за периода 17-21 Дек. Че все пак да звършим годината с усмивки, майтап и грубовати шегични по адрес на Барона

.

Тема Re: Някой да ми подшушне... [re: nikie]  
Автор kikimor (зеленолюспест)
Публикувано04.12.12 06:23

Последния път се събрахме на Шипката на Шипка..... ама беше топло и искаха градина, за сега не знам........

Харесвай си някое хубаво местенце с що годе сносен транспорт и така.....

Много е трудно да откриеш черна котка в тъмна стая, особено когато котката я няма в стаята!

Автор asFARas (куче в чекмедже)
Публикувано04.12.12 09:08

аз няма как ...

With dreams to be a King, first one should be a man!

Автор Obstinacy ()
Публикувано04.12.12 09:11

Веднага се сещам за няколко варианта, които мисля, че биха били много подходящи: Каза Бояна, Моргана, Concept, Ботаника, Лео пица енд траториа, Alegre, Cental Park, Azzuro, Brasserie, но ако сте в по-тесен кръг най-секси ще ви е в дъ голдън епъл...

Тема Re: Някой да ми подшушне... [re: Obstinacy]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано04.12.12 09:19

И как забравих фланаганс он дъ скуеър. За там ще е супер да си направите нещо като коледно такова колегиално събиране с маскен бал и подаръци. И дрескод, например дамите в червени рокли, шапки, ръкавици и цигаре, а пък господата - във фракове, цилиндри и едно патронче тенекиено, вътре с боза. Сещате ли се? Нещо като нощен цирк, ама все пак с уважение към анонимността.
Ама си направете резервация предварително.

Тема Re: Някой да ми подшушне...нови [re: nikie]  
Автор ZENOLA (благородна)
Публикувано04.12.12 11:16

Моля ви само да не е точно на 19 или 21-ви - това е най-натоварената откъм коледно-служебни мероприятия седмица !!!
Най-удобно за всички е някъде в идеалния център, защото така ще избегнем неудобството някой да притърча от единия до другия край на столицата, а и много хора работят в или близа да центъра.
Освен, че давам идеи съм готова и да помогна на организатора.

Ще пренаредя матрицата!

Тема Re: Някой да ми подшушне...нови [re: nikie]  
Автор asFARas (куче в чекмедже)
Публикувано04.12.12 11:19

Дайте да направим едно събиране между 10 и 14ти. Много ми се иска да дойда.

With dreams to be a King, first one should be a man!

Тема Re: Някой да ми подшушне...нови [re: ZENOLA]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано04.12.12 11:19

И аз съм готова да помогна на организатора! Мога да направя резервация за колкото искате хора, на което място от изброените от мен поиска, както и на още няколко по мой избор. Условието е никой от организираните да не се появи.

Тема Re: Някой да ми подшушне...нови [re: asFARas]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано04.12.12 11:20

За тогава още не ми е пълен графикът. Свободна съм тоест.

Тема По-добре енови [re: asFARas]  
Автор ZENOLA (благородна)
Публикувано04.12.12 11:27

ако и другите са съгласни, а и е по скоро

Тъкмо си мислех защо направо не им предложих 14-ти когато писах предния път ......

Ще пренаредя матрицата!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.