Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:43 12.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Попитайте доктор Цар Изрод!  
Автор Цар Изроуд ()
Публикувано06.12.12 00:01

Trust me, I'm Dr Tzar Izrod

Здравейте, приятели!

В тази тема можете да ми задавате всякакви въпроси свързани с проблеми в секса, здравето, любовта, парите, религията, живота...

Очаквайте моите точни, рационални, бързи и ефективни решения на всякакъв род проблеми!

Ако случаят Ви е безнадежден, аз няма да крия от вас това, но няма и да ви обърна гръб - с болка, която не може да се излекува, се свиква. Но и тук аз ще ви дам безценни съвети, които ще ви облегчат максимално, бързо и дълготрайно.

Не се срамувайте питайте и ще ви се отговори! Почукайте и ще ви се отвори.

Редактирано от Цар Изроуд на 06.12.12 00:01.

Тема Re: Попитайте доктор Цар Изрод! [re: Цар Изроуд]  
Автор LadyMorgana (Πο )
Публикувано06.12.12 00:06

Какви са ти отношенията с Кобилкина?

Major e longinquo reverentia - ама само като се аутсорсва рязането на чушки

Тема Re: Попитайте доктор Цар Изрод! [re: LadyMorgana]  
Автор Цар Изроуд ()
Публикувано06.12.12 00:16

Здравейте г-жа Лейди Моргана,

искрено се радвам, че се престрашихте и станахте мой първи пациент.
Полагам всички усилия да Ви помогна, но същината на Вашия проблем не става ясна от начина, по който е зададен въпроса. Бихте ли пояснили какво по-конкретно Ви притеснява?

И коя за бога е тази "Кобилкина"?

Искрено Ваш
доктор Цар Изрод

Автор WMC 5.00.13 RC (Евангелизатор)
Публикувано06.12.12 00:24

ПП: Виж колко хубаво се изразява на български. Има мнооого да учиш.

Soul is smarter

Автор LadyMorgana (Πο )
Публикувано06.12.12 00:26

Ами какво да ви кажа за проблема си, момент да си полегна на кушетката ви, д-р Изрод. Та - подайте ми и един банан - да ме успокои калция и да ви питам аз.

Тази Кобилкина, като прави сеанси за отпускане на сексуалната енергия насам натам, дали и вие така смятате да подходите с третирането на сексуалната енергия на клубарите? Проблема, който ме вълнува е трансцедентален.

Major e longinquo reverentia - ама само като се аутсорсва рязането на чушки

Автор Цар Изроуд ()
Публикувано06.12.12 00:38

Ама, другарко,... гражданко,... госпожо!
Ама не може така - от вратата за главата!

Това е сирьозна тема!

Не съм запознат с методите на тази Кобилкина, но съм сигурен, че е аматьор и шарлатанин от най-нисък разряд. Та тя дори не е доктор!

В нашия кабинет работим само по най-съвременните, западни технолигии, методики и мурафети на

,
към чиято школа имам честта да принадлежа лично!

Съобразявайте се с този факт и ако не желаете професионално обслужване на най-високо ниво (качество К - над световно равнище), се обърнете към някого друг!

.

Автор eдинak (ентусиаст)
Публикувано06.12.12 00:50

Извинете, докторе, аз подхождам малко с недоверие към вас, защото съм сигурен, че знаете как се пише "облекчен" и от това си мисля, че вие, всъщност, искате да се пошегувате, като се майтапите, докато си правите цинични шеги. Дали съм параноик?

Искам да ви питам за един мой проблем, който напоследък много силно се задълбочи, докторе. Значи, нощем не мога да спя. Ама сън не ме фаща, въртя се, връткам се, усуквам и разсуквам чаршафите из леглото. Пък те едни гадни чаршафи, значи, да не ви разправям, ужасни направо. Вие какви чаршафи имате? Моите са едни от пет паунда от чарити шопа, дето не знам кой черен гъз са е търкалял в тях и са станали целите на едни малки топчици, ама то това може да е от пералнята. Тя е много скапана пералня, направо е ужасна. Уж слагам прах, ама пак мирише на мърша. Да не е умряла някоя мишка в тръбата за топла вода, а? Или може прахът за пране да е скапан. Все пак го взех от една промоцийка от Теско. Ама много на сметка ми излезе, да знаете. Сега ризата, дето дядо ми я подари за абитуренската малко мирише на мърша, ама пък като се оглеждам по витрините с нея и си мисля - ехааа, голяма далавера с тоя прах. Ми какво? 0.99 си е 0.99, далавера не, ми кешовица, бате.

Да притежавате снимки на Обстинация, Идън Фламинго, Рошава, Пипилота, Джумбле, Шоколада и Идън Фламинго, които можете да ми покажете? Мисля си, че отскоро много се замислих за тая ми липса и оттам ми е таз липса на сън. Да, там, на едно друго място, едни готини момчета се поскараха, даже май и един-два шамара си удариха, ама аз пак не видях снимки. И сега, ц, направо сън не ме фаща. Има ли лечение за моя проблем, а?

Само да ви кажа, че съм опитал самолечение с мастурбация, обаче не помага. Ама знам ли, може да не съм го прилагал по правилна схема.

Автор impulce (пенлива)
Публикувано06.12.12 02:49

Имам проблем с Коледните подаръци..направо се чувствам изчерпана откъм идеи, а нямам много време и възможност да обикалям по магазините. Драмата е страшна, защото аз обичам много Коледния дух, направо страстно и винаги, ама винаги съм отделяла много внимание за това - украси, опаковки, картички.
Не искам да претупвам нещата, отбягвам клишета, вълнуват ме разумни цени, надеждна доставка, представители на фауната не са оферта, освен това и ми липсват идеи, което е най - притеснителното!
Помощ.
Благодаря предварително!

Тема :-) [re: Цар Изроуд]  
Автор nikie (учен)
Публикувано06.12.12 06:37

Докторе, имам голяма болка - която от риск за инвестиране на кешовица се превръща в терзание с привкус на перверзия, така да се каже раздвоен съм. Помогнете!!!

Искам следващото лято да го прегърна:
(извечната ми любов, моята мечта от ранни детски зори)

Но дявола в мен понякога дърпа очите ми към този едър перверзник и разколебава така решителното ми смело сърце:

Помогнете ми! В името на семейното ми крепко здраве, защото ме терзае ужасната мисъл за спане в колата, ако жена ми открие и двете любовници накуп в гаража...

Автор Obstinacy ()
Публикувано06.12.12 08:33

Моят въпрос е този: Как да излекувам зависимостта си към лукса?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.