|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Е те ти топ секс тема, вуте!Ама не за този еротичния вкъщи, под светлината на свещите, защото, Дами и господа, имам новина - той е вече демоде!
Вие знаете ли, всъщност - сигурно знаете, че има "щастливи масажи", така да се каже, всичко си е масаж като масажа, само дето накрая не завършва с "полежете 5 минути преди да станете", ами с директно ощастливяване с ръка. Нещо повече, една приятелка сподели, че ходели двамата с гаджето й......
Е, това мен наистина ме заинтригува - значи те масажистки са си почти масажистки и почти на ръба на закона не са и в категорията "платени жрици", защото не предлагали секс, свирки и квото и там да било.
А, не, няма да ви питам дали е изневяра, ако половинката ви ходи да се "освобождава" с чужда ръка, а по-скоро - бихте ли опитали? Или ако вече сте-ама, моля ви се, споделете впечатления (без реклами!), бива ли все последен да научавам?!
| |
|
споделете впечатления (без реклами!)
И телефони споделете, моля ..
| |
|
Е че това не е новост,драги!
Мадамата е облечена доста оскъдно,масажира и накрая ти удря една бърза чекия,но ти нямаш право да я докосваш или да искаш нещо повече.Определено не бих си пуснала гаджето на подобно меропрятие!Сега на мода са масажите за двама,като или двамата ви масажира една или повече девойки в оскъдно облекло,или пък ви учат как да се масажирате,но без подобни пошлотии като свършвания в салона.Бих пробвала второто,но за удоволствието се плаща около 500€,та за в момента само с желанието си оставам.
| |
|
А това на територията на Бг или не?
| |
|
Не,за Париж става въпрос. От години не живея в Бг и не знам как и къде се случват нещата.
| |
|
не бих опитал. Не ме кефи да ми го лъскат.
Като ще е поне да е свирка. Да не говорим, че само със свирка трудно ще се разминем ... не може то така само духова музика - трябва си и драма
иначе миналата година един гостенин ме попита къде може да отиде на "специален масаж". Мислих мислих - ми аз не знам ... много лоша работа. Ще трябва да поразпитам, че да се отсрамвам пред гостите
With dreams to be a King, first one should be a man!
| |
|
Винаги имам някакви еротични конвулсии (не знам как да го нарека) по фризьорите си, защото нещо се случва в мозъка ми, докато ми втриват маската за коса. Което е супер странно, защото обикновено не обичам много много да ми се навърта някой около косата.
Иначе да, това с хепи-енд-а е стара новина, но и мен някой ако ме пита, най-много да го пратя на фризьор.
| |
Тема
|
Re: Еротичен масаж
[re: Лaмa]
|
|
Автор |
nikie (учен) |
Публикувано | 16.10.12 05:53 |
|
Как пък ги усещате тия сексуални помисли при фризьорите - не ви разбирам точно . На мен обикновено ми се приспива когато нещо ме четка там с гребена...
| |
|
такава тема вече имаше:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=talkabout&Number=1951995199&page=&view=&sb=
а ето и линка с истината:
| |
|
фризьора е малко по-разбираемо, ами като има жени, дето гинеколозите им предизвикват сексуални помисли?
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|