|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема
|
Откровеността
|
|
Автор |
Francuzoikata (envie de toi) |
Публикувано | 01.09.12 17:33 |
|
Скъпи съклубари,имам въпрос към вас.
Възможно ли е да сме открити на 100% с човека до нас,да споделяме абсолютно всичко?Най-съкровени страхове,желания,минало,настояще,онези кътчета в душата си,които крием дори от нас самите?
Аз не мога.Много ми е трудно и не знам дали е въпрос на характер или друго,но ми е интересно вашето мнение за сравнение.
| |
|
Абсолютно Цъ!Има си неща, малки, големи и още по-големи тайни, които са си наши и никога, ама абсолютно никога не са за ушите на човека до нас!
| |
|
Преди си мислех, че да ....в днешни дни твърдо неЦъ!
...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....
| |
|
И аз така си мисля, а и не ми идва отвътре да споделям всичко...как да му ги кажа на него,като някои неща пред себе си не признавам????
| |
|
И аз така си мисля,ама моя човек не ме оставя на мира.Мине не мине известно време и пак ме почва...и ми казва,че не може да живее така и аз реших да си сверя часовника с вас!
| |
|
Разбираемо е и негово ....защото докато си мислех, че всичко трябва да се казва и аз съм ръчкала да искам да знам...
Затова вземи му кажи, че всичко си му казала и готово
Или си измисли някоя простотия от сорта "Като малка крадях на баба червилото и рисувах по плочките пред блока с него"
В смисъл ...дай му храна да си дъвче и си свиркай ....
От друга страна самата ти престани да си мислиш, че кой знае какви тайни имаш пред себе си и света ....защото самата идея "имам тайни" тежи ....
...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне.... Редактирано от Jolee на 01.09.12 19:17.
| |
|
възможно, но дали трябва да се прави е въпросът. Не е зле да имаш само твои си неща, даже и в чисто битов план.
Точно днес си мислех за една истинска история - двама души имат стабилна и сериозна, много силна, но нестандартна по много причини връзка, казват си всичко. Имат свободата дори да бъдат с други партньори и те избират дали да го правят или не. Така или иначе, той го прави. Те дотолкова си споделят всичко, че тя може да го попита дори за най-интимни подробности от случката и той да й ги каже. Казва й всичко, за което тя пита. Той вярва, че тя не страда, както тя му е казала и тя наистина не страда. Това не разрушава връзката им, даже напротив. Как ти се струва това? Едва ли може да бъде често явление, но го има.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
В смисъл ...дай му храна да си дъвче и си свиркай ....
Аз ей така правя с широката публика, на която съм много любопитна.
| |
|
себе си трябва да признаваш всичко, бъди честна със себе си до безпощадност, представа нямаш колко помага и как освобождава.
| |
|
Понякога целият свят ми е крив. Ако в такъв момент съм откровена с някого, това, което ще кажа няма да е никак честно, понеже ще е плод на моментно настроение.
Истината, откровеността е в поведението и в избора, въпреки. Това да ревеш и да се кълнеш, че повече няма да погледнеш пиано и че искаш да водиш нормален живот не значи нищо пред това, че на другия ден отново сядаш и изливаш сърцето си в музика.
В този смисъл не мога да разбера какво би значело абсолютна откровеност... Може би такава в намеренията е нужна в едни отношения, които се градят с очаквания у всеки от нас.
My words fly up, my thoughts remain below
Words without thoughts never to heaven go
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|