|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
Привет другари гезесари и другарки гезесарки!
Продължавайте да се носите без сутиени (тва към другарките) и се надявайте да ви срещна, за да ме усмихнете широко.
През това време споделете: Колко най-много време, най-дълго, сте издържали без секс?
Поради каква причина – ваше собствено желание, обективни или субективни фактори.
След паузата, особено ако е била по-дългичка, как беше – забравихте ли правенето на ония „смешни” движения в леглото, или напротив?
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ на 25.07.12 16:03.</EM></FONT></P>Редактирано от HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ на 25.07.12 16:03.
| |
|
Сигурен съм че в този клуб няма и един човек, който да е бил лишен от насъщния си за повече от три дена !
Your message has been sent. View message
| |
|
има-няма 9-10 месеца беше май най-големият ми период без възвратно-постъпателни
и колкото повече не правих, толкова повече не ми се правеше
луда жена, в най-активната си възраст
ама ето, че факт!
Devil may cry...
| |
|
Защо така бе, госпо'йце, каква беше причината?
| |
|
На почти 30 години - за шест месеца, по обективни причини, липса на благоверния... ами не забравих...
На почти 35 години - почти девет месеца... отново същите причини - надявам се да не съм забравила... Скоро ще разбера.
ммм, сладко като шоколад...
| |
|
2 години. Бях си наложила, умишлено, сух режим. По едно време имаше твърде голямо разнообразие, та реших да сложа малко спирачки и да размисля какво, или по-точно - кого - искам.
| |
|
сгодно курве
Veni, vidi, vici
| |
|
18 години, от раждането до сефтето, едвам ме навиха ..
| |
|
"и колкото повече не правих, толкова повече не ми се правеше "
Което само затвърждава преобладаващото мнение, че липсата на секс води до ментални отклонения!
Your message has been sent. View message
| |
|
Ми трябваше известен период за downgrade от правене на любов до обикновеното правене на секс и ми отне повече време от колкот си мислех....
дори по едно време си вяряах в най-черните дни,че секс - никога повече,...ама
и коня става, кат Принца го няма...
стига да е расов
Devil may cry...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|