|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема
|
Писна ми от женски задници по улиците..
|
|
Автор |
Сарандовица (Lady Likes ...) |
Публикувано | 25.06.12 18:35 |
|
..на столичния град!
Защо трябва да са навън тези задници, мъже, вие нали ги виждате какви са и дали ви го вдигат през девет плата?? Защо трябва да е навън този орган ли мускул ли този грамадан и да живее самостоятелен живот от носителката?!
Плоски малки, или огромни "с размера на Тексас" може и на Сибир, квадратни ама пак плоски, крушовидни, прав трапец, обратен трапец, ябълкови ама кръста по-широк от ханша, разполовени телеса с панталон ниска талия (талия няма!! и отгоре стърчат настрани меса над колана), бели или светли прозрачни панталони - дюните на целулита хвърлят сенки чак, квасници трескат, бричове като отделна под-държава настрани се стелят, или пък липсва задник само горен крайник свършва, или пък дантелата и графиката на гащите може да се копира, ръба им отсича триъгълник на задника,.. или пък седнала или навела се и 5 санта от цепката й са навън вече уханието се долавя. Сцент оф а воман! ама това не е деколтето, женски хора.
На мен ми е гадно, станах панталон-сексист, жените са по-добре не в панталони. 80% от задниците не са за в панталони със задника отчетливо навън на показ. От ресторант сме си тгъгвали зарад поредна цепка навън, мъжка или женска..
Дори когато е хубав и прекрасен задникът, пак не е за навън изваден по тоя начин. И когато е хубав, пак не е хубаво да е изваден. 19 годишна с прекрасно дупе, нещо като лента през него, отдолу дупето отвън, отгоре цепчицата, това били панталонките.
Сигурна съм, мъжете виждат и знаят точно каквото им е нужно и когато сме в нормални невпити поли и рокли, може и да го усещат в х/я си, но едва ли този откровен задникпазар им помага в това.. А пък за нас самите да си показваме една на друга задниците, защото ни е примерно топло, е не..
Вие добре ли понасяте публикуваните женски задници?
| |
|
Е ти ко нъ напраи .. ?! ОстАи ни поне гащите да си личат. Баси ... ми случва се.
| |
Тема
|
Re: Писна ми от женски задници по улиците..
[re: Сарандовица]
|
|
Автор |
Vitalite (флуидна) |
Публикувано | 25.06.12 19:02 |
|
Еее, не е чак толкова страшно.
Прави като мен - аз виждам само хубавите. И мъжки, и женски.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
лахудзи. (пак така) |
Публикувано | 25.06.12 19:43 |
|
Очите ми не падат от тях... мррр...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
OSag (гуулем гъзар) |
Публикувано | 25.06.12 21:27 |
|
Покажи твоя да видим образцов гъз?
--
::
| |
|
| |
|
начи, да го няма, тъй ле?
и какво ти пречат чуждите задници?!
| |
Тема
|
[re: Vitalite]
|
|
Автор |
paзбиpaм (перде) |
Публикувано | 26.06.12 00:06 |
|
Прави като мен - аз виждам само хубавите.
Вземи ме научи и мен, щото 99% от това, което виждам, е обида за очите ми.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
някой няма образцов гъз, това дали му пречи да има мнение, преценка, знание, вкус ... квото щеш там, за това кой друг е образцов?
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Еми някак си да възроптаваш така бурно срещу гъза си е кофти ...
Да си ме видела да говоря срещу големите курове? :-)
--
::
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
|
|
|