Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:26 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема Писна ми от женски задници по улиците..  
Автор Сарандовица (Lady Likes ...)
Публикувано25.06.12 18:35

..на столичния град!

Защо трябва да са навън тези задници, мъже, вие нали ги виждате какви са и дали ви го вдигат през девет плата?? Защо трябва да е навън този орган ли мускул ли този грамадан и да живее самостоятелен живот от носителката?!

Плоски малки, или огромни "с размера на Тексас" може и на Сибир, квадратни ама пак плоски, крушовидни, прав трапец, обратен трапец, ябълкови ама кръста по-широк от ханша, разполовени телеса с панталон ниска талия (талия няма!! и отгоре стърчат настрани меса над колана), бели или светли прозрачни панталони - дюните на целулита хвърлят сенки чак, квасници трескат, бричове като отделна под-държава настрани се стелят, или пък липсва задник само горен крайник свършва, или пък дантелата и графиката на гащите може да се копира, ръба им отсича триъгълник на задника,.. или пък седнала или навела се и 5 санта от цепката й са навън вече уханието се долавя. Сцент оф а воман! ама това не е деколтето, женски хора.

На мен ми е гадно, станах панталон-сексист, жените са по-добре не в панталони. 80% от задниците не са за в панталони със задника отчетливо навън на показ. От ресторант сме си тгъгвали зарад поредна цепка навън, мъжка или женска..

Дори когато е хубав и прекрасен задникът, пак не е за навън изваден по тоя начин. И когато е хубав, пак не е хубаво да е изваден. 19 годишна с прекрасно дупе, нещо като лента през него, отдолу дупето отвън, отгоре цепчицата, това били панталонките.

Сигурна съм, мъжете виждат и знаят точно каквото им е нужно и когато сме в нормални невпити поли и рокли, може и да го усещат в х/я си, но едва ли този откровен задникпазар им помага в това.. А пък за нас самите да си показваме една на друга задниците, защото ни е примерно топло, е не..

Вие добре ли понасяте публикуваните женски задници?

Тема Re: Писна ми от женски задници по улиците.. [re: Сарандовица]  
Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано25.06.12 19:01

Е ти ко нъ напраи .. ?!

ОстАи ни поне гащите да си личат. Баси ... ми случва се.

Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано25.06.12 19:02

Еее, не е чак толкова страшно.

Прави като мен - аз виждам само хубавите. И мъжки, и женски.

Автор лахудзи. (пак така)
Публикувано25.06.12 19:43

Очите ми не падат от тях... мррр...

Автор OSagМодератор (гуулем гъзар)
Публикувано25.06.12 21:27

Покажи твоя да видим образцов гъз?

--

::

Автор BambiBambina (Dolphin)
Публикувано25.06.12 21:33

Тема деколтето може, [re: Сарандовица]  
Автор Mилфeтa (вафличка)
Публикувано25.06.12 22:45

начи, да го няма, тъй ле?

и какво ти пречат чуждите задници?!

Тема Re: Писна ми от женски задници по улиците.. [re: Vitalite]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано26.06.12 00:06

Прави като мен - аз виждам само хубавите.

Вземи ме научи и мен, щото 99% от това, което виждам, е обида за очите ми.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Ако [re: OSag]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано26.06.12 00:08

някой няма образцов гъз, това дали му пречи да има мнение, преценка, знание, вкус ... квото щеш там, за това кой друг е образцов?

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: Ако [re: paзбиpaм]  
Автор OSagМодератор (гуулем гъзар)
Публикувано26.06.12 01:20

Еми някак си да възроптаваш така бурно срещу гъза си е кофти ...
Да си ме видела да говоря срещу големите курове? :-)

--

::

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.