|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
За ултраманекените (и обикновените цървули)
|
|
Автор |
Eden Flamingo (keep the change) |
Публикувано | 12.06.12 15:51 |
|
С неудоволствие установих, че в другата ми тема са се настанили няколко на брой недоволни от живота си мъже, които се опитват да размахват пръст - това е защото няма какво друго да размахват ми се струва и под "друго" имам предвид или красива ерекция или брошура за Сейшелите.
Прочетох и темата на nnnio. Не съм доволна как е описан мъжът, който би се харесал на Идън Фламинго. Той трябвало да бъде красив, богат, ебач и така нататък. Ами не. Това са някакви принцески изисквания за съвършения мъж, а такъв няма и в моята галактика, о, земни люде, така че нека сме земни за малко. Използвам възможността и трибуната да опровергая спекулациите. Мъжът на Идън Фламинго е мъж, който просто я кара да се чувства щастлива. Щастието не е въпрос на кредитен рейтинг, сантиметри ерекция или трицепс. Щастието е това, което се случи на Идън Фламинго снощи. А беше просто една най-обикновена вечер.
Но да си поговорим за ултраманекените. Аз я обичам тази дума и я използвам много напоследък, тя даже замени моите любими традиционни "киборг" и "джедай".
Парите. Ах, тези пари.
Такова изваждане за мъже, и тук говорим за кеш, за много кеш, каквото сме правили аз и Obstinacy, аз се съмнявам, че който и да е от вас е правил за жена - със семките в джобовете джентовете от другата ми тема, за вас става въпрос. Така че, ако някой има право да се възмущава от платените манекени, от мъжете, които системно и регулярно оставят жена да им плаща сметките, това сме аз и тя - защото ние сме повече мъже от самите вас понякога. Аз, ако съм мъж, ще умра от срам и от чувство за малоценност, ако разчитам на жена да ми плаща сметките. Не знам как вие не отивате в ъгъла всеки път и не се самонаказвате заради житейската си невменяемост.
Кой е мъжът ултрамакенен?
Ултраманекенът е такъв заради начина, по който кара една жена да се чувства ултраманекенка. Мъж с два лева в джоба може да бъде ултра, ако се е научил как да се държи. Неатрактивен мъж може да бъде ултра, мъж без никакъв бицепс може да бъде ултра. Ултраманекенството е поведението на един мъж – спрямо самия себе си и спрямо жената до него.
dePhil, Виктор Миктор и останалите няма как да ме убедят, че са ултра, след като са способни да влязат в една тема и да се държат като абсолютни цървули и простаци с една жена. Защото то - ултраманекенството, е също изключителна интелигентност, неповърхностност. 90% от зрителите в този клуб виждат само станиола. И реагират на него. Реагират по неинтелигентен, направо да си го кажем тъп начин. Ами няма. Животът е за победители. Животът е добър към тези, които имат рентгеново виждане и виждат и под станиола. Бонд, Джеймс не може да бъде всеки.
Когато имаш два стола, сядаш на единия, а на другия си вдигаш краката.
| |
|
А знаеш ли как се става победител? Be a victor, or be a victim!
| |
|
Ти след драмите с коте...незнамкво беше вече...как оценяваш себе си?
| |
|
Като ловък манипулатор и брилянтен артист.
| |
|
Всичко хубаво и правилно ама защо трябва да им викаш точно ултраманекени .
П.С. Мъжа освен богат, красив ебач трябва и да е с чувство за хумор, за да може все пак по време на вечерята в 5* хотел да те забавлява, а и след секса да си говорите за нещо
| |
|
Искам да се изкажа по няколко въпроса.
Първо, искам да напиша, че има мъже, на които като че ли мисията им е не да направят една жена щастлива, а да тъпчат, да мачкат, да унижават. Едни такива дребнички човечета, които никога не се променят. Най-често, това са лузъри с тънък портфейл и дебели претенции.
Всъщност, аз днес проявявам разбиране към малцинствата, просто ми е станало нещо явно и дори оправдавам хората с липса на въобръжение и с по-развит стаден инстинкт. Един като тръгне и всички... за това смятам и да не коментирам разни мъжки никове, зад които прозира една селскостопанска женска грозна черта...
За ултраманекените ми се говори - скърби ми се за тях. За това, че са толкова малко. И толкова рядко се срещат. Няма как да не се изфукам, че аз самата съм късметлийка, но моята версия е, че всеки получава това, което заслужава.
Ще споделя също, че мъж с плътен глас на мен добре ще ми подейства. Миризмата на хубави цигари плюс нещо кожено също. Ако се смеси с подходящ парфюм...
За всички финансово притеснени, мога да разкрия и една тайна - любовта може да умре и с пачка в джоба. Изобщо любовта си тръгва и се връща като вълните, на талази. И по-добре така, отколкото да се чувстваш вечно извисен от любов. Аз лично много ще се уморя. С по-добро око гледам на току що обновената любов. Разбира се, заключението ми искам да е хубаво и затова ще напиша, че между щедростта и интелигентността на един мъж има корелация. И то огромна.
Също така е приятно, да получаваш щастие - още по-хубаво, когато е по много и безплатно.
Мартини?
Равда?
| |
Тема
|
Re: За ултраманекените (и обикновените цървули)
[re: moreol]
|
|
Автор |
El Capitan (on sabbatical) |
Публикувано | 12.06.12 16:26 |
|
Убеден съм че ти си първия,който и го казва тва и без тебе никога не би се досетила...
| |
Тема
|
Re: За ултраманекените (и обикновените цървули)
[re: Obstinacy]
|
|
Автор |
БФMюнxayзeн (Mendace veritas) |
Публикувано | 12.06.12 16:32 |
|
Мило, като каза Равда -
аз лично няма да стъпя там тази година. но знам че това няма да те натъжи изобщо
1 боклук мръсотия не прави - така мислиш ти и още 7 200 000 българи !!!
| |
|
Fortuna favet fortibus.
| |
|
Душко, скрий си некомпетентността, ако обичаш и не се излагай. Някъде да съм писала, че ще ходя на плажа на Равда? Аз на плаж в Равда??? Просто, не желая да коментирам... Идеята ми е, че, ако ти не знаеш какво ще се случва тази година в Равда - това е твой проблем, не мой. И с такива мнения просто се правиш на мишена. И така - по-добре недей.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|