|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема
|
Едва я нави
|
|
Автор |
moreol () |
Публикувано | 10.06.12 18:47 |
|
Ако успеете да вкарате в леглото си една жена много бързо, заслугата за това не е ваша, а на мъжете, с които е била тя преди вас!
| |
Тема
|
Re: Едва я нави
[re: moreol]
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 10.06.12 20:54 |
|
При мен не важи това.
За следващия е неизмеримо по-трудно. Той ми казва, че съм станала предубедена и мнителна точно заради мъжете преди него.
Ами да, сигурно е така.
"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
|
Питаш ли го Торес като неможе да ги вкарва въобще последната година....
| |
|
Ха, такива мъже - жена да не пипнат!!!
Демонична...
| |
Тема
|
Re: Едва я нави
[re: moreol]
|
|
Автор |
caiko (Idiot) |
Публикувано | 10.06.12 22:15 |
|
това въобще не е вярно
жената реагира според мъжа
| |
|
Когато вратата на МПС-то ти тежи около 500кг, когато изразходаваш един ПЪЛЕН резервоар от София до Пловдив и след това зареждаш отново още няколко пъти за да стигнеш до к.к. Слънчев бряг, когато се движиш с постоянен кордон всъдеходи със средно тегло 5 тона, когато сложиш ужасно много 25кг тежести на лоста за лежанка, когато живееш зад 6 метров зид, а палата ти е обзаведен изцяло в ARMANI CASA тогава и само тогава можеш да вкараш и най-голямата манекенка в леглото си без да полагаш никакви усилия ако се сещаш.
| |
|
винаги съм се чудел, каква радост е да се возиш в черна, ръбеста, квадратна, грозна кола! Все едно се возиш на катафалка 4х4.
а като отвори дума за разход - днес с 5ма човека, изминах разстояние от 740км със среден разход 3.8л/100. или нормално ми излиза 10лв за 100км.
знам че арабеските гледат злобно след такива коли и шофьори, но техните проблеми само ме радват
1 боклук мръсотия не прави - така мислиш ти и още 7 200 000 българи !!!
| |
|
Мдам.......мокрите сънища на средностатистическия работник...епизод пореден..кво да говориме..
Г-класата ти е като Г-роздето-кисела,ще продължаваш да се чудиш кво е да се возиш на такова,щото шансовете да научиш на живо са същите като тези на рапан при свръхнова, ако се сещаш за кои точно нулеви шансове ти се намекна...
А това да се хвалиш колко МАЛКО ти гори колата по-добре не го прави никога вече-предизвиква бурен смях,съчувствено потупване по рамото и пожелания за навременни социални помощи....
| |
|
В крайна сметка мизерника се оказваш ти пич, защото тровиш въздуха и природата и няма с какво друго съществено да се похвалиш
| |
|
Ами, май така се оказва.
Демонична...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|