|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
:) Почти оригинален опит за затапка, но с тоя розов мерцедес дето си лепнал не мога да се доверя на възприятието ти за красота
| |
|
Освен тва искам да подчертая че вътре има разни зелени неща,които несъмнено са фраш с витамини,така че сме еко И здравословни..
Абе нещо като вегетарианци в коктейлите,нали....
| |
|
лепнал
Абе нали ти казах ДА СЕ ПОДГОТВИШ бе!!!
| |
|
По мое мнение - много сполучлив опит, съдейки по невъзможността ти да се хванеш за друго, освен за сигнатурата ми.
Ако искаш можеш да ми се представиш - кой ти е другия ник, защо пишеш с нов и разни такива неща, които така или иначе, ако прикриваш - ще се разбере за отрицателно време.
| |
|
Аз ходя пеш.
Ама, какви крака и дупе имам!!!
Демонична...
| |
|
Е,пробвай да идеш пеш до морето...
Кви КРАКА ше направиш,ееехааааа.....
| |
|
Био на 100%, което ми напомня, като говорим за зеленина, здравословни храни и питиета да ти препоръчам нов ресторант, който още не е официално открит и рекламиран, именно по тази причина е страхотен... и въобще много е вип.
Ултра вип.
| |
|
А бе, не е хубаво толкова да си сигурен на кого кои теми са му близки или далечни. Както и да се отваряш прекомерно по въпроса.
Като гледам колко скромно съм се ударила в гърдите с един кратък пост, след който сте натракали куп мнения, упражнявайки се в "зелен" сарказъм...
| |
|
За жалост, живея в град, в който трудно се диша и возилата са по - ценни от хората и живота.
А похода до морето е една добра идея, мерси.
Демонична...
| |
|
Еми....пробвай се...кво ми говориш е така,колкото да напишеш нещо.
Ако напишеш нещо интересно по темата за това колко ужасни са за природата V8 и V12 автомобилите,аз ти обещавам да го прочета с интерес.....да....след което да ти напиша 865 неща,които да ти докажат колко точно не са ти ясни нещата...
Просто свикнете че за некои неща в живота си има инстанции,които като кажат нещо и от вас се иска слушане,а не репликиране....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|