|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
Каква загуба на време са монолозите с тебе.
| |
|
Кво точно те интересува за глока?
А часовника ми е съвсем обикновен и сигурно съм писал едно 20 пъти къв е-RW Фрийлансър от розово злато, не е нещо особено,ама си го харесвам...
| |
|
Ами, адски много неща си личат по принцип по начина, по който един човек общува, по предпочитаната лексика, по най- често използваните думички, по каузите, които защитава, по нещата, които го карат да губи контрол, по акцентите, които поставя на нечии мнение и т.н., но това каква е пазарната стойност на нечии имоти и на колко възлиза годишната му заплата няма никакво отношение към това приятен и смислен събеседник ли е. Това имах предвид.
Не поставих знак за равенство между приятно и смислено. Пожелах си ги в комплект.
| |
|
А питал ли си се някога, дали за всички хора позьорството е ценност??? Има хора, които още вярват, че скромността краси човека.
Аз харесвам това което съм, живея така, както ми харесва.
| |
|
Скромността краси глупака.
Strange thing how people like to be seduced but often forget to seduce back
| |
|
Понякога парадоксалното разсмива.
Тука има много матриял!
| |
|
Скромността е точният баланс между крайностите - абсолютната златна среда. Много, много трудно постижима, че и невъзможна.
Демонична...
| |
|
Между кои крайности?
Strange thing how people like to be seduced but often forget to seduce back
| |
|
В действията. Еднопосочно.
Демонична...
| |
|
Идеята да се возиме с Боби Дебелия в градския транспорт не е толкова абсурдна,но условието е първо да си купиме рейса, а след това да спираме на абсолютно всички препълнени спирки, но без да отваряме вратите, а само да дразниме работниците! Температурата ще бъде 21 градуса вътре докато навън например е най-горещия ден в годината. Нека се проучи кога ще бъде той и може да измислиме нещо - аз обичам нестандартните неща!
По въпроса за селяка, който умрял от химия - да, кофти е и може да се случи на всеки, един познати си умре от кофти уиски навремето па кво остава за химия. Един вид ако ти е писано да държиш контрабандата в София нема как да станеш автоджамбаз например. Нали ме разбираш? Друг е въпроса,че некои хора не знаят какво да взимат и се тровят с боклуци и ментета, предозират, абе прават ужасно много неграмотни глупости и после се чудят що така ако се сещаш.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|