Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:43 01.11.24 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема Re: Едва я навинови [re: Obstinacy]  
Автор Demon.... (мистичен)
Публикувано11.06.12 18:04

Каква загуба на време са монолозите с тебе.

Тема Re: Едва я навинови [re: ЛAMБИ]  
Автор El Capitan (on sabbatical)
Публикувано11.06.12 18:06

Кво точно те интересува за глока?
А часовника ми е съвсем обикновен и сигурно съм писал едно 20 пъти къв е-RW Фрийлансър от розово злато, не е нещо особено,ама си го харесвам...

Тема Re: Перфектно нали?нови [re: ЛAMБИ]  
Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано11.06.12 18:15

Ами, адски много неща си личат по принцип по начина, по който един човек общува, по предпочитаната лексика, по най- често използваните думички, по каузите, които защитава, по нещата, които го карат да губи контрол, по акцентите, които поставя на нечии мнение и т.н., но това каква е пазарната стойност на нечии имоти и на колко възлиза годишната му заплата няма никакво отношение към това приятен и смислен събеседник ли е. Това имах предвид.

Не поставих знак за равенство между приятно и смислено. Пожелах си ги в комплект.

Тема Оо!нови [re: El Capitan]  
Автор ЛAMБИ (25 W)
Публикувано11.06.12 18:16

А питал ли си се някога, дали за всички хора позьорството е ценност???

Има хора, които още вярват, че скромността краси човека.

Аз харесвам това което съм, живея така, както ми харесва.

Тема Re: Оо!нови [re: ЛAMБИ]  
Автор Lincecum (slugger)
Публикувано11.06.12 18:17

Скромността краси глупака.

Strange thing how people like to be seduced but often forget to seduce back

Тема Re: Перфектно нали?нови [re: PipilotaV.]  
Автор ЛAMБИ (25 W)
Публикувано11.06.12 18:18

Понякога парадоксалното разсмива.

Тука има много матриял!

Тема Нее...нови [re: Lincecum]  
Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано11.06.12 18:21

Скромността е точният баланс между крайностите - абсолютната златна среда. Много, много трудно постижима, че и невъзможна.

Демонична...

Тема Re: Нее...нови [re: Vitalite]  
Автор Lincecum (slugger)
Публикувано11.06.12 18:22

Между кои крайности?

Strange thing how people like to be seduced but often forget to seduce back

Тема Re: Нее...нови [re: Lincecum]  
Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано11.06.12 18:29

В действията. Еднопосочно.

Демонична...

Тема Re: Едва я навинови [re: БФMюнxayзeн]  
Автор Joaquin Archivaldo Guzman (БИГОРЕКСИК)
Публикувано11.06.12 18:31

Идеята да се возиме с Боби Дебелия в градския транспорт не е толкова абсурдна,но условието е първо да си купиме рейса, а след това да спираме на абсолютно всички препълнени спирки, но без да отваряме вратите, а само да дразниме работниците! Температурата ще бъде 21 градуса вътре докато навън например е най-горещия ден в годината. Нека се проучи кога ще бъде той и може да измислиме нещо - аз обичам нестандартните неща!
По въпроса за селяка, който умрял от химия - да, кофти е и може да се случи на всеки, един познати си умре от кофти уиски навремето па кво остава за химия. Един вид ако ти е писано да държиш контрабандата в София нема как да станеш автоджамбаз например. Нали ме разбираш? Друг е въпроса,че некои хора не знаят какво да взимат и се тровят с боклуци и ментета, предозират, абе прават ужасно много неграмотни глупости и после се чудят що така ако се сещаш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.