Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:31 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Какво мислите за  
Автор BambiBambina (Dolphin)
Публикувано25.05.12 13:56

ТОВА?

Честит вчерашен празник на всички...

Тема Re: Какво мислите за [re: BambiBambina]  
Автор zai4e_v_4a6ka (нобелов лауреат)
Публикувано25.05.12 14:01

аз лично клипчето не можах да го издържа до края,след като видях,че това се случва по жълтите павета
чудя се само ако аз бях на мястото на шофьора на автомобила, пред който ТОВА излезе, дали без да искам нямаше да ми се отплесне крака върху газта
noblesse oblige...

Редактирано от zai4e_v_4a6ka на 25.05.12 14:08.

Автор Obstinacy ()
Публикувано25.05.12 14:07

Мисля, че всеки има правото да се държи като боклук. Както и това, че след време може и да се рециклира и да се представя като чист и невинен като утринна роса. И така да твърди, че е био, а преди години само е бил зелен. Мисля също, че ти това най-добре го знаеш.
Също така мисля, че на младите деца, били те и жалка гледка им дреме на евтините рокли и оскъдно бельо, подаващи се от таратайки, че бамбина бамбина от клубовете на дир бе ге и по-точно форума ге зе се, се възмущава.

Тема Re: Какво мислите за [re: Obstinacy]  
Публикувано25.05.12 14:09

повярвай ми, не е само тя....

ДОСТА хора се възмутихме...

и ако им дремеше, нямаше да гледаме такива клипчета....в това е парадокса, че е ТРЯБВАЛО да им дреме...

noblesse oblige...

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано25.05.12 14:13

Ами, какво да мисля..., просташкият чалга- кич, в който се превърна т. нар. абитуриентски бал, вече не е новина. Очевидно още не е дошъл денят Х, в който преобладаващият фон от националния пейзаж ще бъде такъв, че подобни жалки гледки да се открояват някак нелепо и дисонантно върху него.

Тема Re: честно [re: BambiBambina]  
Автор FilerO99 (фашага )
Публикувано25.05.12 14:14

Снимката ясно и недвусмислено показва морала в кавички на младите хора.

Тема Re: честно [re: FilerO99]  
Публикувано25.05.12 14:20

Снимката е ясно какво показва...
Въпросът е, ТИ какво мислиш за цялата тази история?

Тема Re: Какво мислите за [re: zai4e_v_4a6ka]  
Публикувано25.05.12 14:22

2002 или 2003 засякохме от балкона девойка в кабрио, гола до кръста. Изпълнението бе на ъгъла на Гладстон и Витошка. Тогава дори аз си казах: "егати смелата мацка, комплименти!". Но онзи момент и вчерашният момент са тотално различни и тук не става дума за смелост.

Welcome to Чалгария...

Тема Re: честно [re: BambiBambina]  
Автор FilerO99 (фашага )
Публикувано25.05.12 14:22

Мисля, че младите хора си заслужават да живеят в мизерия и да работят като волове без пари.

Тема Re: честно [re: FilerO99]  
Публикувано25.05.12 14:23

ейййй веднъж да си прав

noblesse oblige...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.