|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
To become aware of my own sensuality 2
|
|
Автор |
zai4e_v_4a6ka (нобелов лауреат) |
Публикувано | 19.05.12 13:57 |
|
Стана ми изключително смешно заради предната тема...това е текст от една мноооого секси песен от един много известен филм, казва се Snatch,или в превод "Гепи".....иначе рискувам да прозвуча адски снобски...Вчера просто си я пуснах, не я бях слушала отдавна,заслушах се в секси текста и си казах ммммммммм колко тематично за ГЗС...подхвърлих текста тук и излязох, да ИЗЛЯЗОХ,просто защото основна задача в живота ми НЕ Е да мисля кое било подходящо,кое не било и доколко е подходящо един подобен пост да е на английски в някакъв си форум...да, определено като ги сложа на кантара, социалният ми живот ми идва малко по-важен....таааа...ставам днес, правя си едно хубаво кафе, влизам тук и кво да видя-стттоооо и амнайсе мнения, спорове,обиди,караници....
вижте хора....когато пиша тук не му мисля много много в стил "в момента правим мозъчна операция"...влизам от време на време тук,за забавното, заради готините хора....и изведнъж си отварям ТЕМИЧКАТА и намирам 80 от 110 мнения пълни с хранилка,киселящина и негативизъм...вие не разбирате ли,че той и без друго е навсякъде около нас, за да го БЪЛВАМЕ и тук....така че,много ви моля, занапред се въздържайте от подобни грозни излияния, или поне ги сведете до остри забележки.
А що се отнася до криворазбраната представа за "снобизъм" и....кво беше...."слагачество"(тази дума не сме я ползвали много в моето поколение)...бих казала bitch,please!!! Живеем в 21 век....ВСИЧКО е на ангийски...целият свят е!!!!Не става въпрос за слагачество, става въпрос за адаптиране, да бъдеш в крак с времето...исках просто да ви покажа един секси текст....вие,явно тези,които не го разбирате,ме нападате....това наистина е смешно и жалко....тогава просто приемете, че беше насочен към онези, които могат да си го преведат...и въобще не ме вълнува колко ще ми киселеете и ще ми се газирате, просто защото аз съм ви виновна, че сте спали в училище...
ето ви я песента....ммм, как ли звучно би звучала на бг:
http://www.youtube.com/watch?v=NmZg0lwhMNY
-сега сигурно ще го отнеса, понеже не съм ви го направила на линкче-не мога, не става
а ето и превода,все пак, за тези, които не разбират....и все още се съмнявам,че има такива..и МОЛЯ ВИ, не търсете кусури и на превода,как било трябвало ТОЧНО да се каже, ама тая дума тук точно какво искала да каже-превеждам го за 5 мин и излизам да ям..освен това не съм професионален преводач!...е,ясно ми е,че тук винаги ще има недоволни,де
За да мога да опозная моята собствена чувственост
Първо трябва напълно да опозная моята осезаемост
на приглушена светлина аз затварям очите си и се събличам
Дали губя уважението му, понеже съм толкова дива?
Едва ли. Той се отнася с мен като с рядко и ценно бижу.
Той прекарва своето ежедневие горд от факта,че с мен
той е любовникът с най-богатото въображение на този свят.
Мъжете избират невероятни места за сексуални приключения.
Най-дивото предложение за мен е било вана, пълна с желе.
И всичко, за което мислех...колко ли кутии ще трябват?
Kой би бил най-съблазнителният цвят?
Най-вкусният аромат?
И как това ще се отрази на нашите орални експерименти
А ако желето се втвърди, дали ще отскоча?
Докато се оглеждаш наоколо за нещо ново и различно,
помни 3-те оръжия, които трябва да научиш, за да държиш един мъж влюбен
Въображение, чувствителност към неговите настроения и желания
И смелостта да експериментираш с нови сексуални техники
Съблазнителни ситуации и места
Правенето на любов е физическо, както и нейният език
Духам, кур, чукам, хуй не са лоши думи
Използвани са в спалнята от любовниците,за да опишат частите от тялото си
и физическите дейности
Те всички са всъщност много подходящи и осезаемо подобряват секса
И поправят прекалено скромното поведение
Не си подсвирквай и не си вири носа, поне не високо във въздуха
мдаммм....АААА, и френски знам!
noblesse oblige...
| |
|
"ВСИЧКО е на английски...целият свят е!!!!"
Не всичко е на английски, нито това е редно. То може да е много изгодно за англичаните, но доколкото знам ние не сме такива и поне аз много държа да не съм англичанка.
Светът е многообразен, цветен и аз държа той да се уважава. Да не говорим, че е нормално да искам в България да се говори на български език, без да слушам неадекватно чуждопоклонничество.
Ако беше написала макар и два реда на български език над чисто английската си тема, нещата щяха да изглеждат малко по-различно.
Но разберете, че сте смешни, когато си говорите на английски вместо на български.
| |
|
Бе еби ги в гъза кво то пука, турни си ги на железото и ги вози....
| |
|
на няколко езика - въпрос на ситуация.
Това, което явно ти стърже по съзнанието - употребата на английски език за какво ли не си има научен термин 'lingva franka'. За нашето време английският е 'лингва франка' (на китайски и фарси например няма да ти го напиша - понятието е латинско). Имало е опити за създаване изкуствено на 'лингва франка' - един от опитите се казва 'есперанто'. Преди векове латинския пък е бил 'лингва франка' за европейския свят.
Така че, не се дразни от очевидното, а просто помисли наистина за чувствеността си. Усещанията, усмивката си и това, което искаш да споделиш добронамерено, нахъсано или хормонално необуздано с човека до теб. Защото биологично сме едни и същи, независимо от езика, който говорим като майчин, и броят на дупките по които може да си го сложим е известен от хилядолетия - па и не се е променил оттогава, да ти кажа
Major e longinquo reverentia
| |
Тема
|
Re: To become aware of my own sensuality 2
[re: zai4e_v_4a6ka]
|
|
Автор |
Caramel (sweet poison) |
Публикувано | 19.05.12 20:56 |
|
Мисля, че излишно се ласкаеш от 100-те и отгоре мнения, защото само 3-4 от тях са по темата ти, едната трета дискусии дали трябва да се пише на английски или не, а останалите - приятелски чат между 3 клубари.
"задача в живота ми НЕ Е да мисля кое било подходящо,кое не било и доколко е подходящо един подобен пост да е на английски в някакъв си форум...да, определено като ги сложа на кантара, социалният ми живот ми идва малко по-важен"
Похвално, защо пусна цяла нова тема със същото заглавие тогава,
че и превод - не се ли самоопровергаваш със старанието си?
| |
Тема
|
[re: Caramel]
|
|
Автор |
Nymphaea () |
Публикувано | 19.05.12 21:36 |
|
Призовавам темата да се развива накъдето е възможно. Влюбена съм. Нека да науча повече по въпроса за неговото влюбване в мен, щото ми е важно.
П.П. Sensuality от всички страни, обединявайте се!Редактирано от Nymphaea на 19.05.12 21:39.
| |
Тема
|
[re: Nymphaea]
|
|
Автор |
Caramel (sweet poison) |
Публикувано | 19.05.12 22:00 |
|
"Влюбена съм."
Честито!
"Нека да науча повече по въпроса за неговото влюбване в мен, щото ми е важно"
Провокирай го тогава, разпали му фантазиите, притисни го до стената, тествай му лимитите!
С чакане и анонси няма да стане!
| |
Тема
|
[re: Caramel]
|
|
Автор |
Nymphaea () |
Публикувано | 19.05.12 22:29 |
|
Речено - сторено!
И после?
| |
|
ми еби ги бе, те са скандалджии, а ти пускай само на БГ, не за друго, по-секси звучиш
| |
Тема
|
[re: Nymphaea]
|
|
Автор |
мapдyk (Enlil) |
Публикувано | 19.05.12 22:36 |
|
влюбена си в силата, която държи шапката
Veni, vidi, vici
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|