|
Тема
|
Секс в такси?
|
|
Автор |
Иво (батко-психопат) |
Публикувано | 18.05.12 16:02 |
|
Аз на задръстенията на рязаните отдавна не се чудя, но се питам тия смели ли са или тъпи, май по-скоро второто. Нашите европейци имам предвид.
| |
Тема
|
Re: в този случай са абсолютно прави!
[re: Иво]
|
|
Автор |
FilerO99 (фашага ) |
Публикувано | 18.05.12 16:07 |
|
Бате Иво, здравей!
Единственото нещо за което подкрепям рязаните е точно този въпрос - морала на интимните отношения. Тъй като в Европа няма нормативно регламентиране на интимните отношения, такива женски изцепки се превръщат в особено голям проблем и за мъжете в частност и за цялото общество като цяло!
Това мисля аз, извинявай ако има нещо!
| |
Тема
|
Re: Секс в такси?
|
|
Автор |
El Capitan (on sabbatical) |
Публикувано | 18.05.12 16:16 |
|
Мен ме интересува само едно нещо в цялата история-дали са иззели таксито като веществено доказателство и тва ли е на снимката...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
чарко (прекраствен) |
Публикувано | 19.05.12 11:14 |
|
Преди време с гаджето ми си хванахме такси към поредната дискотека . Аз седнах отпред до шофьора , а тя зад мен . Извих ръка назад и се хванахме за ръце . След малко тя насочи ръката ми между краката си ...Беше мокра ... Получи се добра прелюдия към предстоящите танци и последващия секс накрая . Хубаво беше ... Спомени...
Ако съм оФФ , извинявам се . Не бях писал скоро тук , пък ми се прииска да споделя.
Редактирано от чарко на 19.05.12 11:15.
| |
Тема
|
[re: чарко]
|
|
Автор |
Киро ( ) |
Публикувано | 19.05.12 12:48 |
|
Много си е он даже!)))
Във всеки случай по-он от "то бецаме аваре оф мъ овн сенсуалитъ"
Жалко само, че не сте били в Саудитско такси! :))
Тогава в еротичния трилър би имало и нотки на екшън и драма.
| |
Тема
|
Re: така така...
[re: Киро]
|
|
Автор |
hetero (търсещ) |
Публикувано | 20.05.12 11:27 |
|
Като се замисля, правили са ми свирка в такси, както и във всякакъв обществен транспорт
| |
|
|
|
|