Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:36 05.02.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Тема Секс в такси?нови  
Автор Иво (батко-психопат)
Публикувано18.05.12 16:02

Аз на задръстенията на рязаните отдавна не се чудя, но се питам тия смели ли са или тъпи, май по-скоро второто. Нашите европейци имам предвид.

Тема Re: в този случай са абсолютно прави!нови [re: Иво]  
Автор FilerO99 (фашага )
Публикувано18.05.12 16:07

Бате Иво, здравей!

Единственото нещо за което подкрепям рязаните е точно този въпрос - морала на интимните отношения. Тъй като в Европа няма нормативно регламентиране на интимните отношения, такива женски изцепки се превръщат в особено голям проблем и за мъжете в частност и за цялото общество като цяло!

Това мисля аз, извинявай ако има нещо!

Тема Re: Секс в такси?нови [re: Иво]  
Автор El Capitan (on sabbatical)
Публикувано18.05.12 16:16

Мен ме интересува само едно нещо в цялата история-дали са иззели таксито като веществено доказателство и тва ли е на снимката...

Тема Re: Секс в такси?нови [re: Иво]  
Автор чарко (прекраствен)
Публикувано19.05.12 11:14

Преди време с гаджето ми си хванахме такси към поредната дискотека . Аз седнах отпред до шофьора , а тя зад мен . Извих ръка назад и се хванахме за ръце . След малко тя насочи ръката ми между краката си ...Беше мокра ... Получи се добра прелюдия към предстоящите танци и последващия секс накрая . Хубаво беше ... Спомени...

Ако съм оФФ , извинявам се . Не бях писал скоро тук , пък ми се прииска да споделя.

Редактирано от чарко на 19.05.12 11:15.

Тема Re: Секс в такси? [re: чарко]  
Автор КироАдминистратор ( )
Публикувано19.05.12 12:48

Много си е он даже!)))
Във всеки случай по-он от "то бецаме аваре оф мъ овн сенсуалитъ"

Жалко само, че не сте били в Саудитско такси! :))
Тогава в еротичния трилър би имало и нотки на екшън и драма.

Тема Re: така така...нови [re: Киро]  
Автор hetero (търсещ)
Публикувано20.05.12 11:27

Като се замисля, правили са ми свирка в такси, както и във всякакъв обществен транспорт

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.