|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
Тема
|
разменените роли
|
|
| Автор |
Petra Ecclestone (минаващ) |
| Публикувано | 09.05.12 11:48 |
|
|
искам да ви попитам какво мислите за разменените роли между половете??съвсем скоро бях на сватба на която младоженецът беше в бял костюм с черни обувки и черна риза. а булката беше първо с бяла рокла, но в ресторанта се появи с черна!!не намирам това за нормално!!не може мъжете да носят бяло,а жените черно на сватбата и въобще това се наблядава нявсякъде!!
кога мъжете се превърнаха в жени и жените се превърнаха в мъже??и ето докато аз пиша това в офиса,моят съпруг спи у нас.печеля повече от него и това му тежи!!дори вече не иска да прави секс с мен!!помогнете ми............
| |
|
|
|
Ти не печелиш повече от него,тея пари са на тати..
| |
|
|
|
аз споделям моя житейска драма а вие ми се подигравате!!предупредиха ме, че така било в този клуб, но аз реших да опитам!!
| |
|
|
|
Като зе омъжвате за нещастници е съвсем естествено и закономерно да си теглите последиците.
| |
|
|
|
Остави му апартамента, банковите сметки, колите, децата и беж при любовника.
Божествена...
| |
|
|
|
господин фал099 това не е вярно!!аз се омъжих за мъж, но той фалира. обаче аз продължавам да го обичам и дори сега го издържам. много жени на мое място биха го зарязали или биха си намерили любовник!!
| |
|
|
|
аз нямам любовник!!
| |
|
|
|
Само силните оцеляват. И аз фалирах през есента на 2007ма и сега отново стъпих на крака. А ако имам жена никога няма да допусна тя да ме издържа.
| |
|
|
|
Това с дрехите не е голям проблем,а мъжа ти да си намери работа.В моето семейство е имало различни периоди,аз съм печелил повече,тя е взимала по-малко и обратното.Не намирам каква е драмата,ако има желание за развитие и се полагат усилия.
Винаги единия ще изкарва повече,какво толкова?Аз лично се кефя жена ми като изкарва много пари,не заради кеша,а заради това,че тя се чувства добре,комфортно й е,че се справя с нещата си.Обратното също е валидно...
| |
|
|
|
искате да ми кажете,че аз трябва да напусна работа и да мизерстваме заедно??хората трябва да са заедно и в богатство и в бедност и никой не е застрахован.ако го напусна сега или му изменя каква жена ще съм аз?????
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
|
|