Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:57 08.12.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема разменените роли  
Автор Petra Ecclestone (минаващ)
Публикувано09.05.12 11:48

искам да ви попитам какво мислите за разменените роли между половете??съвсем скоро бях на сватба на която младоженецът беше в бял костюм с черни обувки и черна риза. а булката беше първо с бяла рокла, но в ресторанта се появи с черна!!не намирам това за нормално!!не може мъжете да носят бяло,а жените черно на сватбата и въобще това се наблядава нявсякъде!!
кога мъжете се превърнаха в жени и жените се превърнаха в мъже??и ето докато аз пиша това в офиса,моят съпруг спи у нас.печеля повече от него и това му тежи!!дори вече не иска да прави секс с мен!!помогнете ми............

Тема Re: разменените роли [re: Petra Ecclestone]  
Автор El Capitan (on sabbatical)
Публикувано09.05.12 11:49

Ти не печелиш повече от него,тея пари са на тати..

Тема Re: разменените роли [re: El Capitan]  
Публикувано09.05.12 11:53

аз споделям моя житейска драма а вие ми се подигравате!!предупредиха ме, че така било в този клуб, но аз реших да опитам!!

Тема Re:като се омъжвате за нещастници [re: Petra Ecclestone]  
Автор FilerO99 (Арогантен )
Публикувано09.05.12 11:55

Като зе омъжвате за нещастници е съвсем естествено и закономерно да си теглите последиците.

Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано09.05.12 11:55

Остави му апартамента, банковите сметки, колите, децата и беж при любовника.

Божествена...

Тема Re:като се омъжвате за нещастници [re: FilerO99]  
Публикувано09.05.12 11:57

господин фал099 това не е вярно!!аз се омъжих за мъж, но той фалира. обаче аз продължавам да го обичам и дори сега го издържам. много жени на мое място биха го зарязали или биха си намерили любовник!!

Тема Re: разменените роли [re: Vitalite]  
Публикувано09.05.12 11:58

аз нямам любовник!!

Тема Re:като се омъжвате за нещастници [re: Petra Ecclestone]  
Автор FilerO99 (Арогантен )
Публикувано09.05.12 11:58

Само силните оцеляват. И аз фалирах през есента на 2007ма и сега отново стъпих на крака. А ако имам жена никога няма да допусна тя да ме издържа.

Автор Sarfa (freeman)
Публикувано09.05.12 12:00

Това с дрехите не е голям проблем,а мъжа ти да си намери работа.В моето семейство е имало различни периоди,аз съм печелил повече,тя е взимала по-малко и обратното.Не намирам каква е драмата,ако има желание за развитие и се полагат усилия.
Винаги единия ще изкарва повече,какво толкова?Аз лично се кефя жена ми като изкарва много пари,не заради кеша,а заради това,че тя се чувства добре,комфортно й е,че се справя с нещата си.Обратното също е валидно...

Тема Re:като се омъжвате за нещастници [re: FilerO99]  
Публикувано09.05.12 12:01

искате да ми кажете,че аз трябва да напусна работа и да мизерстваме заедно??

хората трябва да са заедно и в богатство и в бедност и никой не е застрахован.ако го напусна сега или му изменя каква жена ще съм аз?????

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.