|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО НЕАНГАЖИРАЩА ВРЪЗКА!
Аз това откога го разправям, ехе...
(*ред.)
Йо маха... йо масо
| |
|
Не. Просто има връзки, в които степента на желана ангажираност на участниците не съвпада.:)
| |
|
За по- лесно, не изневерявам. Когато нещата не вървят, карам нататък. Нямам достатъчно въображение за изневери или поне предпочитам да го използвам за други цели.
По принцип мисля, че да предупредиш, че си обвързан (-а), но просто имаш желание за една по- различна, но спорадична, игра, е задължително. Даже и с оглед на това да не се вкараш нежелано в чужди сценарии.
| |
|
Значи сме на същото мнение. И по двата параграфа.
(*ред.)
Йо маха... йо масо
| |
|
и връзки, при които степента на желана ангажираност напълно съвпада, а после и двамата хлътват и става страшно. Та затова казах, че казването в началото не помага. Каквото има да става си става ....
Ярослав Хашек е най-великият писател
| |
|
За това е опитът. Ако човек не предполага предварително, опитът го научава, че всеки опит за съвместяване на връзки с различна степен на ангажимент носи своите рискове. Понякога даже и от това да си принуден да правиш избор в ситуация на неподготвеност за това.
| |
|
Да де, ама ти можеш да влезеш в една връзка с една степен на ангажимент и постепенно да се окаже, че навлизаш в съвсем други степени, тогава какво правим?
| |
|
Нали затова споменах, че човек поема рискове и понякога се налага да направи избор. Какво прави в последствие, зависи от това в коя връзка се чувства добре, какво и кого трябва да пожертва и какви са му ресурсите да поеме по различен от доскорошния път.
| |
|
Моето лично мнение е, че човек не бива да започва нещо, за което няма сили да понесе отговорност, ако се наложи, както и не бива да участва в игри, чиито правила са му неизвестни. Или пък поне да не превръща във връзка случайни пориви на емоцията и плътта, колкото и да е скучно едно такова разсъждение...:))
Редактирано от PipilotaV. на 19.04.12 11:03.
| |
|
Аз, понеже, първо се заВтекох да.... ами, таковата... та чак сега видях това, което си написал.
БЛАГОДАРЯ.
Редактирано от BambiBambina на 19.04.12 15:27.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|