|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|
Както каза местния шериф, може би е време да се изсера ритуално върху рояла в главната каюта на лодката.
Ами добре. Виновен съм. За всичко съм виновен... но ме няма!!!
| |
|
|
|
Мис, тръгнах да възроптавам бурно при прочита на...хм...кавалера ми, но после като видях, че е до време, си отдъхнах, ще го изгубя своевременно
| |
|
|
|
След като стигнах до двойката Барона и Парвати, у мен се породи известен скептицизъм по отношение на задушевния ембиънс на една подобна вечер.
| |
|
|
|
a w men се породиха позиви за повръщане в същия момент, ама да не спъваме фантазиите на авторката....
1 боклук мръсотия не прави - така мислиш ти и още 7 200 000 българи !!!
| |
|
|
|
Това е най-тежката мисия, която са ми възлагали! Трябва да бъда любезна и приветлива... Ще се опитам, въпреки че като прочетох списъка с гостите и първото, което си представих бе началната сцена от филма Ghost Ship.
След това се усмихнах като си пропомних, че дори в Титаник има хепи енд - едно маце се спасява и открива огромен диамант в джоба си.
Сетих се и за книгата Десет малки негърчета...
Ще излъжа, че нямам възражения от точка 2 (това да не е ферибот, никакви бе ем ве та) и така до 20 (все пак аз не съм чела Библията и единственото, което знам е, че Ева е имала слаба воля и не е можела дори да спази най-популярната диета за ябълките и секса).
Ще излъжа най-вече, че всички са добре дошли.
| |
|
|
|
Ти няма въобще да се качиш на борда. Не съм обърнала внимание дали си бил поканен, но и да си - забрави за това недоразумение, току-що името ти бе задраскано.
| |
|
|
|
И аз. Установих, че аз все пак съм ревнива.
| |
|
|
|
Вашият кавалер не го познавам. Трябва да ми бъде представен иначе ще пестя от спасителни жилетки.
| |
|
|
|
Това е от морската болест мило, все пак за първи път плаваш.
| |
|
|
|
Направо пести от жилетките.
Мис Идън има интересно чувство за хумор
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|