|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
За какво друго освен анален...
|
|
Автор |
Francuzoikata (envie de toi) |
Публикувано | 21.03.12 14:00 |
|
Знам,че много е писано по темата,но тъй като досега съм правила един много кратък опит преди години и искам да видя що е туй анален аджаба може да ми хареса,защото аз обожавам всичко в секса,искам вашите съвети за начинаещи.
Практически съвети- какъв лубрикант е най-добре да се използва,колко време преди това трябва да се работи върху мястото преди самото проникване,някакви съвети за по-безболезнен първи път,хигиенни съвети и т.н.
Вие сте.
п.п. Моля всички фитнес маниаци да подминат темата ми.
Редактирано от Francuzoikata на 21.03.12 14:05.
| |
|
Искам само да ти кажа, че много боли.
но си заслужава, ако си по рокличка.
| |
Тема
|
Re: За какво друго освен анален...
[re: Caра]
|
|
Автор |
Публикувано | 21.03.12 14:11 |
|
Уф не ме успокояваш.
Боли само първите пъти или доживот?
| |
|
аз съм давала само няколко пъти, така че още не съм събрала достатъчно инфо за съвети.
| |
|
Не я слушай, боли само ако си с калпав партньор или не си готова за това, или и двете, Боже опази! Но това не е нещо, което да се прави твърде често, по мое мнение. На свят празник може.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
Тема
|
[re: paзбиpaм]
|
|
Автор |
Caра () |
Публикувано | 21.03.12 14:26 |
|
шматка!
На мен лично не ми харесва аналния чак толкоз.
| |
|
Тогава да се пазя до Великден ли?Добре че не сме от най-вярващите и не празнуваме католическия и после православния.
А как да знам,че съм готова?Защото с пръстче и език ми харесва,но като видя какво трябва да влезе в тази малка дупка и след всичките митове и легенди за аналния ми става лошо.
| |
Тема
|
[re: Caра]
|
|
Автор |
Публикувано | 21.03.12 14:28 |
|
И аз съм чувала противоречиви мнения,но искам да пробвам за да знам дали на мен ми харесва.
Какво не ти хареса,усещанията не са толкова велики,както казва Саг?
| |
|
не знам, понеже съм маниачка на личната хигиена и ми е малко анти да ми пъхат разни работи там, знам ли. С пръст и език не съм давала, честно казано и сигурно не бих.
| |
|
Забравяш митове и легенди и ако човекът ти е внимателен и мил, няма да имаш проблеми.
Тогава да се пазя до Великден ли Не бе,исках да кажа, че това, според мен, би трябвало да е рядка практика, бонус за ДВОЙКАТА.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|