Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:57 16.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Цената на розата (8-ми март)нови  
Автор Eden Flamingo (keep the change)
Публикувано08.03.12 12:29

Аз, Албена, влизам, гледам тема за 8-ми март няма (извинете но онази тема на Убухту не я броя, защото някаква карикатура на мъж с гол пенис и с панделка ми се струва безвкусно да ни поздравяват така за 8-ми март).

Затова искам аз да честитя този светъл ден на всички кралици, царици, жрици, майки и дъщери.

Ние сме Принцеси.
Ние сме едно от най-хубавите неща, които са се случвали в живота на мъжете, които са с нас. Ние седим зад тях винаги, за да ги правим по-силни, а когато те има нужда да свалят доспехите и да положат уморената си глава на рамото ни, ние пак сме там, за да се погрижим за тях като за малки момченца, защото те са си всъщност едни лесно раними малки момченца.

Ние сме Принцеси, но и ние сме Любовници.
Ние сме тяхната абсолютна нирвана, ние сме техните безсрамни Месалини, защото обичаме да им доставяме удоволствия, защото обичаме да гледаме как загиват под нас с премрежен поглед... от това по-голямо удоволствие за нас не би имало.

Ние сме Жените-Самураи. Битките са ежедневни, победите са сладки. Заради кого се сражаваме, каква е каузата, защо? Заради бъдещето на децата ни - за тези от нас, които все още нямаме и за тези от вас, които имате. Защото освен да можем да бъдем Принцеси, ние можем да бъдем и добри Майки, които искат да дадат най-доброто на децата си.

Заради всичко това и още куп други качества ние сме Богини.
И трябва да бъдем ценени.

Пожелавам на всички Принцеси тук да се чувстват обичани и желани от Ценителите до тях не само днес, но всеки ден в годината. Розата може и да е клише, но е хубава традиция и аз най-вече пожелавам подарените рози днес да са подарени, защото Ценителите знаят, че Жени като нас рядко се случват, а те са имали щастието не само да ни срещнат в този си живот, но и да ни покорят.

Нека тази тема бъде и за тях - Покорителите - тези, които ни карат да пишем имената им с пръст по запотеното стъкло и да ги искаме още дори, след като току що сме ги имали. Какво бихме правили без тях?

Тема Re: Цената на розата (8-ми март)нови [re: Eden Flamingo]  
Автор мapдyk (Enlil)
Публикувано08.03.12 12:34

чиста минджа-нинджа си

Veni, vidi, vici

Автор impulce (пенлива)
Публикувано08.03.12 12:50

Чудесно написан поздрав, браво!

Обожавам фрезии. Подавам по китка от тях на всички дами тук, с пожелание да бъдат здрави, уважавани, обичани и много обгрижвани жени!

Автор Obstinacy ()
Публикувано08.03.12 12:51

Албена, честит празник, сестрице моя.
Аз съм Божура!
Аз съм Божура - моето женско наименование носи в себе си дълбок асоциативно-емоционален смисъл. Сега в представите на читателите трябва да изникнат образи, свързани с огъня, страстите, пламналите червени цветове на това цвете.

Поздравявам всички с моето име - Божура, както и с останалите асоциации - градинска, дива, цъфтяща природа, дренки, дива шипка, ябълков цвят, овошки, карамфили, лековите корени и зърната на бъз...

И така - сред толкова физическа красота, духовност, финес и природен аристократизъм - аз поздравявам всички. Желая им циганска любов.

Аз вече получих своята роза, обаче имам нужда от комплименти. От реверанси.
Искам някой да ми се обясни в страст.

Ваша Божура.

Тема Re: Цената на розата (8-ми март)нови [re: impulce]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано08.03.12 12:52

Персонална благодарност от мен, защото също о-бо-жа-вам тези фини цветя с невероятни багри и толкова ефирен аромат! Честит празник!

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Автор The seeker (ex juanito)
Публикувано08.03.12 12:53

Честит празник принцесо ....

Честит празник и на всички останали принцеси, кралици, царици с много хубави цици .... честит празник и на вас жрици ....

Честит празник Виталити .... :)
Честит празник Пипи ....
Честит празник Импулс ....

Аз всички вас много ви обичам и страхотната тема на принцеса Бароко е точното място да ви го кажа. За да не ви разочаровам ще ви уведомя, че си мисля за вас и по един друг много .... много неприличен за хубавият ви празник начин :)

Честит празник Обстинаси .... (твой "онзи" (с елитните курви))

Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано08.03.12 13:01

Хареса ми елегантния начин, по който вмъкна мотива за Покорителите, без които, всъщност, не можем и от които ние, макар и Богини, искаме да бъдем покорени. Но само който знае Името на розата, може да плати и цената.

Честит празник и на теб, Идън- Ексте- Албена... Това са само метаморфозите на вечната Жена?

Тема Re: Цената на розата (8-ми март)нови [re: The seeker]  
Автор PipilotaV. ( 0-)
Публикувано08.03.12 13:03

Позованите една крачка пред строя с по- изобилни неприлични мисли ли са възнаградени по повод празника или... просто така, по невнимание?

Благодаря за поздрава.

Тема Благодарянови [re: Eden Flamingo]  
Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано08.03.12 13:08

Каузата е една - Любовта.

за всички Войни - Любовници.

Скромността изразява точният баланс между крайностите.

Тема Re: Цената на розата (8-ми март)нови [re: PipilotaV.]  
Автор The seeker (ex juanito)
Публикувано08.03.12 13:11

Мислех, че съм бил ясен .... моля да ме извиниш. Аз винаги внимавам .... много :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.