|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Лобиране (до Киро с любов)
|
|
Автор |
Eden Flamingo (keep the change) |
Публикувано | 07.03.12 00:07 |
|
Уважаеми Киро,
Чудя се как да определя жанра на настоящата тема, затова ще кажа, че това е отворено писмо до Вас, наклонена черта молба, наклонена черта опит за лобиране.
Познавам един потребител, който е баннат от години и не може да пише в този клуб. Чудя се какво ли е сгрешил толкова, че от любезната администрация на дир.бг са решили, че ще има доживотен бан. Аз бих желала присъдата му да се преразгледа. В замяна не мога да предложа нищо, ето даже и картинки на голи жени не слагам в темата, защото считам, че Джоана ви е достатъчна.
Но пък мога да направя конструктивно предложение:
Аз реално не съм го виждала как се представя в диалози с други хора, защото ми е на лични бележки. Считам го за дълбок и интересен и би ми било любопитно да го видя в друга среда и в комуникация с други. Искам да му видя потенциала. Тук той може да е друг, тук може да се изложи, кой знае, аз искам да видя. Да му дадем една седмица време и ако ти прецениш после, банни го пак.
В инфото на ника му пише:
Вид потребител: †ЗАЛИЧИТЕЛ†
Занимание (професия): SHRINK
Хоби: БРИДЖ
Местонахождение: Лозана
Биография: вербални и не вербални манипулации на социални групи и отделни личности. Индуциран психодискомфорт.
Имате ли идея кой е този потребител или искате ника му?
| |
|
Кой беше тоя Киро? Не се сещам?!!?
| |
Тема
|
Re: Лобиране (до Киро с любов)
[re: Obstinacy]
|
|
Автор |
мapдyk (Enlil) |
Публикувано | 07.03.12 11:01 |
|
bozorg или кире велики
както винаги па нещо не е както го сметат
Veni, vidi, vici
| |
|
Играе ли табла с контриращ зар?
Скромността изразява точният баланс между крайностите.
| |
|
В замяна не мога да предложа нищо...
Капитална грешка. Барем иднъ сфиркъ да му беше предложила на човека...дай за да вземеш, нъл тъй?
| |
|
Ти как смяташ? Има ли някакъв шанс Киро да пусне тема, но да не види моята? Аз мисля, че шансът е нулев. Което значи, че той е разпознал ника, за който говоря. Което значи, че той още е потиснат от този ник. Ех, какво да се прави. Живот.
| |
|
За да му плеснат доживотен бан, сигурно е имало защо. Обикновено доживотният е предшестван от множество предупреждения и/или краткосрочни банове.
И все пак, всеки бан може да бъде заобиколен. Питай Киросвинята.
| |
|
Индуциран психодискомфорт явно му е оказал. Аз искам също да лобирам за връщането на този ник. Струва ми се, че имаме много неща да си кажем с него и упражнението винаги ще си заслужава.
| |
Тема
|
[re: ARlZE]
|
|
Автор |
OSag (гуулем гъзар) |
Публикувано | 07.03.12 20:17 |
|
Да бе, нека го пита :-)
--
::
| |
Тема
|
[re: OSag]
|
|
Автор |
ФAKЛИЧKA (fuego) |
Публикувано | 07.03.12 21:37 |
|
И защо да не го пита
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|