Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:24 16.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Хомо (сапиенс)нови  
Автор Eden Flamingo (keep the change)
Публикувано17.02.12 13:06

Идън Фламинго не пие бира. Идън Фламинго не разбира жени, които пият бира. Идън Фламинго смята, че си има типично мъжки пространства, които трябва да бъдат тотално доминирани от мъжете, както и типично женски такива. Всякакъв микс говори за хомосексуализъм или неженственост. За какво говоря? Говоря за жени, които псуват и които тренират борба и вдигане на щанги. Говоря и за мъже, които притежават чихуахуа или пушат слим лайн.

Дейвид Бекъм от любов към Виктория й обувал нейните гащи и така ходел до клуба. Сега не ми се вярва да е ритал с нейните гащи, но е факт, че й е носил гащите. Някой много космат индивид тук ще каже, че е гейско. Аз пък искам мъж, който се чувства достатъчно мъж и достатъчно уверен в себе си, че да иска да ми носи моите гащи.

Има други мъже, които казват "Аз розова риза няма да облека". Защо? Първо защото не са се запознали с Емпорио пролет-лято и второ защото имат проблеми със собствената си идентификация и хомо наклонности. Колко мъже в този клуб притежават розови ризи? Моля, идентифицирайте се.

Какво друго... обувките.
В момента, в който видя мъж и забележа, че не си е лъснал обувките, или по-зле - че обувките му са много зле прашясали, кални и изобщо ми дават този дженеръл фийлинг, че биват поддържани с плюнка и забърсване в крачола на панталона, инстинктивно, ама най-първата ми мисъл е "Ако на този обувките са му такива, представяш ли си какъв ще му е пенисът".

За олющения лак на женския маникюр също ми се говори.
Мъж ми е споделял, че буквално му спада от жени с олющен лак. Сега той може би има някакъв фетиш относно маникюр, да не бъдем прекалено строги, но олющеният лак е малко като мръсните обувки. Ако не е въпрос на инцидентност, а е въпрос на регулярност, искам да изпратя ХЕИ на инспекция.

И последно: Mr. Guzman, къде сте? Елате, защото тази тема е за доминантния тестостерон и женствения естроген, а вие, El Capitan и Obstiancy има много какво да кажете. Очаквам Лъчезара също да се включи. Готова съм на много сериозен диалог на тема Будвайзер с нея.

Иначе въпросът ми днес е: кое прави мъжът мъж?

П.С. Извинете, но си редактирах заглавието, защото думите бира и ХЕИ ме дразнят естетически на първа страница.

Редактирано от Eden Flamingo на 17.02.12 15:14.

Тема Re: Хомо, бира, ХЕИ и така нататъкнови [re: Eden Flamingo]  
Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано17.02.12 13:18

Защо говориш за себе си в трето лице единствено число?

Тема Re: Хомо, бира, ХЕИ и така нататъкнови [re: Aлиca.]  
Публикувано17.02.12 13:22

Преди да отговоря, нека поясним: вие от кой вестник сте?

Автор Sarfa (freeman)
Публикувано17.02.12 13:22

Ужасното ще стане като заговори в първо множествено.

Тема Re: Хомо, бира, ХЕИ и така нататъкнови [re: Sarfa]  
Публикувано17.02.12 13:23

То е ясно, че ние сме легион, но аз не исках да го натрапвам на никой.

Автор Sarfa (freeman)
Публикувано17.02.12 13:24

С нетърпение очаквам официалната коронация.

Автор Цар Изрод (XVIII)
Публикувано17.02.12 13:29

Бих могъл да се закълна, че тази реплика е моя!

Отгоре на всичко една китайка преди известно време ми каза, че името ми на китайски означава "тълпа" или "много хора".

ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИИ!!!

Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано17.02.12 13:34

Скоро стана дума на друго място за хора, склонни да говорят за себе си в трето лице. В общи линии, било сигурен признак за личностни проблеми, често и депресия. Първо се сетих за Жорж Ганчев, който редовно използваше 3 л. и в общи линии си беше психически неуравновесен тип. Тази ти тема ми припомни, че и ти го правиш често. В комбинация с изложението в стил Жорж, алармата ми включи.

Та, затова питам защо използваш точно този похват?

Публикувано17.02.12 13:43

Защото е добра проза понякога.

Имате право на още два въпроса. Опасявам се, че това е квотата на Нощен Труд. Освен, ако не ми станете интересна, разбира се.

Автор El Capitan (on sabbatical)
Публикувано17.02.12 13:48

Очарователен е начина по който след пускане на една иначе чудесна тема, резидънт средняците се хващат за некъв незначителен детайл от нея и започват да чоплят и разводняват.

Сори Екст за спама,ше се включа по-късно с коментари по същество, но накратко: имам 3-4 розови ризи и също толкова вратовръзки-със сив костюм се връзват идеално...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.