Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:25 07.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Анета или Фрида?нови  
Автор Lincecum (ентусиаст)
Публикувано11.02.12 03:48

Понеже този петък в офиса се оказа доста лежерен и спокоен, 23-ма младежи и мъже на възраст от 20 до 53 се занимават с всевъзможни глупости. Аз и Дейв (53 годишен англичанин, който го раздава шеф на един от другите отбори в отдела) си играехме на музикален куиз като се препитвахме на тема "Name the year this song was released". Той грешно реши, че заради разликата във възрастта ни няма да знам нищо за хитовете от 70-те и набързо загуби няколко точки с парчета на Саймън и Гарфънкъл, Брус Спрингстийн и Men at Work. Това, което остави играта недовършена бе

парче на АББА (от 1979-та). След като правилно отгатна годината Дейв подхвърли:
-Братле, нямаш представа как всички девойки бяха луднали по русата мадама преди 30 години
-Русата? Шегуваш се! Коя жена би искала да прилича на русата? Всички знаят, че червенокосата е хиляда пъти по-готина.
-Казвам ти, без майтап. Ти какво, не би ли я опънал?
-Тц, никакъв шанс. Аз съм фен на червената. И съм сигурен, че жените в 21 век биха си паднали по нея а не по русата.
-Да бе...
И тук аз казах вълшебните думички - "Wanna bet?" и се започна. Двайсет души зарязаха работата си и започнаха да ровят в Гугъл за снимки на двете дами. След 5 минути всички изразиха желание да се обзаложат и ми поискаха съответните цени. Поколебах се само за минута преди да им предложа 1 към 2 за русата и 8 към пет за червената. Аз рядко бъркам при odds compiling но в този случай не бях дори близо. Само за 3 минути цената на русата падна до 7 към 20 и аз преустанових приемането на залози заради опасност да вляза в арбитраж със собствената си цена при отварянето на пазара (което е най-големият срам за един трейдър). Правилата за сетълмънт на залозите гласят, че 27 колежки от другите отдели (избрани на произволен принцип с помощта на колегите от Ай Ти отдела) ще бъдат помолени с имейл по служебната поща да отговорят кратко на въпроса "Коя от двете дами намирате за по-привлекателна?". (ще има и приложени снимки от клипа, който тагнах по-горе). Затова моля дамите да ми помогнат да се ориентирам в пазара наречен "Анета или Фрида" (Фрида е червената) изказвайки своите предпочитания към външния вид на дамата. А господата могат да се чувстват свободни да споделят своите сексуални аспирации (ако имат такива) към вокалистките.

Редактирано от Lincecum на 11.02.12 05:34.

Тема Re: Анета или Фрида?нови [re: Lincecum]  
Автор Monica123 (ентусиаст)
Публикувано11.02.12 05:38

Фрида
Много по-женствена е........
Махни моля тази иначе доста страстна и красива сигнатура:)

Тема Re: Анета или Фрида?нови [re: Monica123]  
Публикувано11.02.12 05:43

1:0 за дукесата на Plauen.

Много си е хубава сигнатурата.

Автор Б.Ф. Mюнxayзeн ()
Публикувано11.02.12 08:14

сигнатурата си е хубава, и отначало ми докарваше де жа ву, (макар никога да не съм оставал толкова облечен до толкова гола жена), но след няколко десетки появявания и омръзва!
освен това много хора отварят клуба от работните си места и такива картини създават дискомфорт.

по темата - и двете ми харесват еднакво. още повече че АББА са ми любими!
но ако все пак трябва да е едната - то русата ще е. говоря за лице.

1 боклук мръсотия не прави - така мислиш ти и още 7 200 000 българи !!!

Редактирано от Б.Ф. Mюнxayзeн на 11.02.12 08:17.

Автор Фиши (Емарципанена)
Публикувано11.02.12 11:00

Не мога да повярвам, че 30 години след When All Is Said and Done, ще попадна на място, където млади мъже ще коментират един стар-стар спор

Да си призная, когато бях на 10 бях омагьосана от Агнета. И винаги съм се чудела защо харесвам блондинката, но може би просто съм харесвала повече гласа й. Все пак един човек не е само коса, глезен или око
Защо смятам, че твоят колега е прав. Защото той ти е казал, че всички са луднали по Агнета преди 30 години и беше така, а вие залагате сега. Е, пожелавам ти да спечелиш!
Много се кефя, че песните им продължават да се слушат.
Това ми е песен за тъжно настроение и за супер настроение-

Автор mliakoskafeimed ()
Публикувано11.02.12 12:47

Тези двете винаги съм ги възприемала като пълни противположности. На моя личен пазар Анета олицетворява нежната грацилност, лежерната гостоприемност спрямо мъжкия вкус, спокойствието от женствеността, и в същото време смиреност и липса на вътрешен вреж и кипеж. Фрида ми е по- интересна- излъчва дързост и непукизъм на ръба на перверзното за онова време.

Автор Doctor Who (позитрон)
Публикувано11.02.12 14:10

Много се чудих дали да пиша, защото имам силни задръжки да коментирам критично външния вид на хората, предпочитам да казвам какво ми харесва, а не какво не. И все пак. Та...

Зависи дали питаш само за външен вид или за излъчване. Защото ако се вземат даденостите на Анета, промени се прическа и цвят коса, форма на вежди, грим + малко по-жив темперамент и твърдост на характера, крайният резултат ще е по-близо до понятието за красота. А и има по-хубава кожа. Иначе другата ми е по-симпатична... Фрида... и за първи път като ги гледах си помислих, че да бъдеш Фрида е определено по-интересната роля. И носът й има много хубав профил, поне за мен, защото предпочитам по-остри черти. Истината е, че нещо по средата между двете, би било най-добрият вариант, чисто хипотетично, защото Фрида изпъква като по-интересна специално на фона на Анета, както и Анета изпъква на фона на Фрида. Всяка една от тях сама по улиците в 21 век... мисля, че не би повдигнала такъв въпрос като в темата ти.

..rude & not ginger...

Редактирано от Doctor Who на 11.02.12 14:18.

Тема Re: Анета или Фрида?нови [re: Фиши]  
Публикувано11.02.12 19:10

Това е само един от многото забавни спорове, които водим с Дейв. Последният път дискусията "Коя е по-секси: Жана Моро или Анук Еме?" завърши с обвинения в импотентност:)

Жана Моро:

Анук Еме

(Не залагахме понеже не успяхме да открием обективен начин да измерим коя е по-секси)

Автор Джoaннa (Гордата ТО)
Публикувано11.02.12 19:46

..Анета е била МИС Швеция, но не знам коя година ...

всичко е в ръцете ми .......мамка му

Тема Бе, Фрида ми прилича на травестит,нови [re: Lincecum]  
Автор parvaty (необичайна)
Публикувано11.02.12 19:51

може би затова Анди Бел така добре я изигра в техния вариант на "Рискувай с мен"!

Определено Анета има по-нежно и женско излъчване! (не, че Винсънт Кларк успя да я пресъздаде така добре... но, Анди си е определено по-голям творец!)

п.п. откакто каза "Сбогом", тва ти е трета тема!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.