Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:13 17.06.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Да паднеш от столанови  
Автор Eden Flamingo (just a second!)
Публикувано19.01.12 05:26

Да паднеш от стола е едно много хубаво състояние на сетивата, когато някой е толкова прелестен и възхитителен, че тe умопомрачава внезапно и падаш от стола.

За пръв път паднах от стола, когато бях на 13.
Погледнах Радослав и паднах от стола. Запознаха ме с него пред блока. Той седеше на една от въртележките. Още си спомням с какво беше облечен. Анцунг. Представиха ме, огледахме се и той си тръгна. Той си тръгна, но на мен ми се струваше, че падам от стола постоянно, всяка секунда. Уж започнах да скачам на ластик, но само Радослав ми беше пред очите. Същият ден установих, че чувствам някаква странно напрежение високо горе в корема, не можех да ям, не можех да спя, само за него си мислех. А като ме покани на кино няколко дни по-късно, аз бях в еуфория!!! Преосмислих всичките си ластични дънки и горнища на мачкани шулякови анцузи, защото исках да се появя ултра модерна на срещата за кино. Той също дойде ултра модерен - в дънки и дънково елече. Държахме си ръцете, много беше хубаво всичко, но това само на първата среща. После връзката ни имаше много възходи и падения цели два месеца, докато не се разделихме. Аз обаче продължих да страдам за него още няколко години след това, докато един ден не го срещнах и не видях, че за пръв път той падна от стола. Аз тогава бях на 16 и на мен вече ми беше минало. Може би точно в този момент, в който го видях да пада от стола, ми мина. Както съм забелязала принципно в живота ми, изглежда на мен ми минава финално от мъжете в мига на тяхното красиво завръщане.

Следващият път, когато паднах от стола бях на 22, а той беше Станимир. В едно заведение, погледите ни се засякоха и аз паднах. Ама паднах много лошо. Падането продължи два дни и три нощи, даже не се и целунахме, но няма да ви занимавам с подробностите около изключително драматичните събития. Но за да разберете колко лошо съм била паднала от стола, минали са години, аз този мъж съм го виждала само няколко пъти в живота си, но ето точно в този момент седя и пиша тема за него и всъщност много бих искала да знам къде е, какво прави и какво се случва в живота му, защото искам да му кажа, че бях много, много глупава да стигна до мнителните изводи, до които стигнах и не му дадох шанс. В ретроспекция обаче нещата се виждат идеално.

Последното ми падане от стола беше преди около година. Вървя си аз към офиса доволно и изведнъж го видях и паднах от стола. А той чете плакат за мюзикъл и не ме забелязва изобщо. Подминах го. Подминах го, обаче чак се обърнах да го погледна пак. А той си седеше красив там пред плаката и си четеше. Прииска ми се да се върна и да му кажа "Искам децата ни да не се казват Исаак и Петра". "Искам да ти направя от моя протеинов шейк за закуска – утре сутрин и в следващите 20-30 години". Но не... Кажете все пак какво има толкова за четене на един плакат за мюзикъл? Не знам. Знам само, че аз не заговарям мъже на улицата и че си продължих доволно към офиса. Година по-късно аз отново се сещам за този мъж и той ще ми е пример за това как, когато паднеш от стола, не трябва да изпускаш момента. Аз трябваше да се върна и да се изложа пред него. Трябваше да се върна и да му кажа "И аз харесвам мюзикъли". Или директно, без предисловия: "На кой ред смяташ да седнем". Или най-добре: "Коя е приятелката ти? Кажи й, че се разделяте, защото току що срещна жената на живота си". Изобщо трябваше да се върна и да кажа нещо. А не да седя тук и да си мисля, че съм паднала от стола, но съм изпуснала момента. А на мен толкова рядко ми се случва да падна от стола...

Как сте вие?
Кога паднахте от стола последно?

Тема Re: Да паднеш от столанови [re: Eden Flamingo]  
Автор asFARas (куче в чекмедже)
Публикувано19.01.12 08:53

преди 7-8 години ... и още като я видя, доста често ми се случва да падна от стола ... отново и отново ...

I wanna do bad things with you

Тема Re: Два пътинови [re: Eden Flamingo]  
Автор kalarash (stranen)
Публикувано19.01.12 09:02

падах.

Но вторият мноого лошо си ударих главата и вече години не мога да се концетрирам.Опасно е. Трябва да се внимава за скрити ръбове.

Редактирано от kalarash на 19.01.12 09:03.

Автор КОКОМИР ()
Публикувано19.01.12 09:55

През 2010. Заради една жена, с която някога, много отдавна бяхме гаджета. Бяхме си първите. Връзката ни продължи 5 години. Най хубавата връзка, която съм имал. След което тя ме заряза по много, много скапан начин - почти полудях дълго след това. Година и половина по- късно взе че ми звънна с новината. че иска да започнем всичко отначало. Не можах. Мисълта за начина по който ме захвърли и какво мога да очаквам от нея в бъдеще, не ми даваха покой. Което не ми попречи да преспя с нея. Въпреки, че тя имаше "сериозно гадже". По-късно се виждахме пак. Кога със, кога без секс, но винаги със сълзи и прегръдки. Приех я за даденост, която съжалява за постъпките си и оплаква миналото. После тя се омъжи за "сериозното гадже" и няколко години не съм се сещал много за нея. Аз също намерих "сериозно гадже" и се ожених за нея. Вече е налице и наследник. Хлапе, за което си умирам. Малко по малко обаче в хода на събитията ми стана ясно, че моето сериозно гадже не е това, по което въздишам и което запълва незапълваемите дупки в човешката Душа. Не ми се дават конкретни примери. Там където търсиш да паднеш на дюшек, да намираш гранитна скала, действа доста разлюбително. Не съм се замислял да търся заместничка. Просто си седях в един ъгъл, чоплех си носа и разсъждавах за света. Но подло започна да се прокрадва мисълта за другата - и ставаше все по- натрапчива Удържах я под контрол около година. След което един приятел веднъж ми каза, че я е видял в Мола и че изглеждала бременна. Това беше искрата до бурето с барут. Звъннах й, а тя явно само беше чакала да се обадя. Видяхме се. Не беше бременна, просто малко поналята. И все така красива, както винаги. И добре поддържана - с бижутата му. с френския му маникюр, с гривничка на глезена...ето тогава паднах сериозно и си потроших де що имаше за трошене - и кости и ум...
Не сме направили нищо. Споделихме си всичко насъбрано през годините. Тя ще се развеждала - хванала сериозното гадже в крачка (колко трагикомично - нали?). Но прояви здравия разум, или пък може би причината беше съвсем друга, да ми откаже всякаква близост. Не можем да бъдем приятели, поне това разбираме и двамата. Последно сложих номерата й в списъка със забранени телефони. Не защото й се сърдя или мразя. Просто не искам нещо да предизвиква допълнителни земетресения у мен

Та така...може някой път като ми щукне да разкажа цялата история.

Това, което не те убива, те прави по-силен...или те убива от втория път

Автор Джoaннa (Гордата ТО)
Публикувано19.01.12 10:03

.много красиво написано , но аз не съм падала до сега и не знам какво е, но като чета е гадно ....падала съм от ски, сноуборд, кънки ..но не и от този стол ....може пък да отида направо на електрическият знае ли се , ще видим

всичко е в ръцете ми .......мамка му

Автор Deern ( ღ)
Публикувано19.01.12 10:12

Значи и аз съм падала от "стола" но винаги е било много хубаво, може би защото не съм изпускала момента.

Последния път не беше много отдавна (миналата година през пролетта май беше), ми каза нещо много хубаво в момент, в който не очаквах (може и той да не го е очаквал от себе си) и по начин, който е повече мислене на глас, отколкото нещо съзнателно <– май това беше ключовото.

Тогава ако имах стол, сигурно щях да падна от него

Тема Re: Да паднеш от стола [re: КОКОМИР]  
Автор Virgo (кобра)
Публикувано19.01.12 10:21

звучиш като шестокласничка - честно

Тема Re: Да паднеш от стола [re: Virgo]  
Автор sexy mamma (добре позната )
Публикувано19.01.12 10:25

Е как да звучи, като мозъка му е на път към друга глава

.

Тема Re: Да паднеш от стола [re: sexy mamma]  
Автор asFARas (куче в чекмедже)
Публикувано19.01.12 10:26

ае усойници, човека страда!
Бъдете милостиви

I wanna do bad things with you

Тема Re: Да паднеш от стола [re: Eden Flamingo]  
Автор Virgo (кобра)
Публикувано19.01.12 10:27

падаш, ставаш и рестартираш. Постоянно се случва и не е кой знае каква драма. Човекът е същество, което върви своя път основно сам и само се среща със себеподобни по пътя си. Понякога има компания, но не умира като няма....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.