Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:22 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Нещо като нищо, ама е интереснонови  
Автор Джoaннa (Гордата ТО)
Публикувано20.01.12 12:51

......Искам да разсъждаваме , доколкото можем като зрели хора за разликата или по -гочно къде е границата между грубият секс и изнасилването ....
Мой познат е в депресия точно по тази причина, не може да си отговори как се стигна до такава ситуация. Момчето е добро и симпатично , една вечер се запознало с едно момиче в заведение и си прекарали чудесно, след като палували до 5 сутринта той я завел в къщи да си починат. До тук нищо неясно, тя и той знаят какво предстои. Започнали секса и изведнъж момичето по едно време се дръпнало и казало че е грешка, че не иска повече и т.н. , моят познат обаче не мислел да спре защото все пак искал да доведе изживяването до край и естествено употребил малко груба сила, но не бой ,просто я притиснал по здраво до тялото си да не мърда и целувайки я да не вика , хватката продължила доста време защото се претърколили, паднали на пода, съборили разни лами и книги по табуретки, ритане , обръщане , абе с една дума груба работа, няма да описвам повече ,стана ви ясно .....
Не са се виждали повече и тя не е подала оплакване , но моят човек не е на себе си, мисли че се е превърнал в изнасилвач и простак и само се обижда ..и ме дразни .....как мислите ...къде е границата , а?

всичко е в ръцете ми .......мамка му

Тема Re: Нещо като нищо, ама е интереснонови [re: Джoaннa]  
Автор Lincecum (член)
Публикувано20.01.12 12:56

Щом тя не е искала а той я е насилил...Изнасилвач е, колкото и да не му харесва.

Тема Re: Няманови [re: Джoaннa]  
Автор Graefenberg ()
Публикувано20.01.12 12:57

никаква граница в случая.

Ако един човек не иска нещо, а друг го принуждава със сила това е насилие.

Че тя отчасти е виновна може да е смекчаващо вината обстоятелство.

Тема Re: Няманови [re: Graefenberg]  
Автор Сарита ()
Публикувано20.01.12 12:58

С какво е виновна?

Тема Re: Нещо като нищо, ама е интереснонови [re: Lincecum]  
Публикувано20.01.12 13:01

........как да не е искала, искара е, нали с него е влязла и са почнали ....

Публикувано20.01.12 13:02

......ама то няма изнасилване, нито е бита ,нито е вкарана без нейно желание, нито дрехите и са скъсани ...те са почнали секс и по средата тя е решило друго

Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано20.01.12 13:03

Как отчасти е виновна?

Скромността изразява точният баланс между крайностите.

Автор Lincecum (член)
Публикувано20.01.12 13:03

Те може да са започнали, но това не значи, че непременно трябва да довършат. Опитвам се да се сетя дали съм чувал друг случай на недовършен секс поради нежелание. Май не се сещам. Това дали означава, че понякога правим секс от куртоазия?

Тема Re: Няманови [re: Vitalite]  
Автор Lincecum (член)
Публикувано20.01.12 13:04

Изпревари ме, тъкмо щях същото да попитам:)

Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано20.01.12 13:05

.. и кво като е влязла ?! Длъжна е да довърши ли ?! Ми, ако е отбелязала нещо, което не е знаела предварително, но й е било непоносимо ?!

Приятелят ти е прав да се самобичува.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.